0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро на естествен цикъл - тема 2
« Отговор #920 -: Юни 16, 2015, 11:30:44 am »
Да попитам дали има някой лекар дежурен в болница Надежда тези дни,докато отсъстват лекарите.
*
« Отговор #921 -: Юни 16, 2015, 13:19:44 pm »
има, ходих в събота да подписвам договори, дочух, че за неделя и пункции имат две. д-р Цветков щял да ги прави.
та поне той е там.
но се съмнявам да записват часове за проследяване.
*
« Отговор #922 -: Юни 16, 2015, 14:28:49 pm »
Незнам какво да правя,пих клостил 5 дни до днес, дали да го продължа още 2 дни докато се върне доктора в петък,В момента има 2 фол. по 13,5 мм. и 8,5 мм.
« Отговор #923 -: Юни 16, 2015, 16:05:36 pm »
Клостилбегита се пие не -повече от 5 дни,моят съвет е да не го пиеш повече.Има няколко схеми за този медикамент,но всички схеми са за 5 дни...
*
« Отговор #924 -: Юни 16, 2015, 16:16:20 pm »
аз съм пила и 7 и 8 дни, но по предписание от лекар.
dolia, освен на спешния телефон да звъннеш, да те свържат с д-р Цветков, той би могъл да ти каже как да продължиш.
*
« Отговор #925 -: Юни 16, 2015, 16:18:46 pm »
Благодаря.

*
« Отговор #926 -: Юни 16, 2015, 22:32:36 pm »
В края на краищата яйцеклетката не беше годна за оплождане  :balk_144:  И аз мислех че имат някакъв начин да подпомагат узряването, но не е така. Не че ми го казаха, ама четох в интернет и пише че ако не е в последния стадий не може да се оплоди. Иначе и аз мисля че презрялата няма никакъв шанс.

Dolia аз съм в Гърция в клиника Диавалканико.

Ellezar стискам палци  :crossfingers: на първо време за 2 супер яйцеклетки и да се оплодят.
Аз ще ходя малко на моренце и Септември пак на линия.
Ще пиша тук, но ви желая, да ви няма в тази тема като се върна почерняла  :)  :bighug: :bfp: :crossfingers:
*
« Отговор #927 -: Юни 17, 2015, 07:18:40 am »
еееее толкова се надявах, че ще станат нещата този път  :( Giaany пак от ляв яйчник ли беше тази, че имам такъв спомен?

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
*
« Отговор #928 -: Юни 17, 2015, 14:29:32 pm »
Да от ляво  :(. Явно има такава закономерност при мен, но този път не беше дегеративна. То е ясно че се надявам на късмет да улучим добър месец.
*
« Отговор #929 -: Юни 17, 2015, 14:47:24 pm »
аз може и да греша, но ми се струва, че последните ти опити все са с ляв яйчник. Десния ти не вади ли яйцеклетки? Не може ли да си дадеш почивка малко докато го изчакаш да тръгне. Нали уж се редували...

*
« Отговор #930 -: Юни 17, 2015, 15:41:31 pm »
При предишните ми опити не вадеше левия, а сега нещата се обърнаха, но качественните все са били в десния. Така или иначе аз бях решила да си почина 2 месеца, а може и 3 ако попадна на отпуските на лекарите.
Така че на Септември май се очертава да пробваме пак. По изчисления трябва да е десен тогава. Док не е много съгласен с тези мои изводи.
По принцип от десния все не можем да хванем фоликул. Все се пукат напоследък, а левия ми вади некачествени. :?
Едно нормално нещо няма при мен
Lilibell ти кога си на преглед?
Стискам ви палци да успеете и да изкарате чудесно лято   :bighug: да не трябва да се мъчите с витамини и раздвижване и др подобни  :crossfingers:
*
« Отговор #931 -: Юни 17, 2015, 16:55:55 pm »
аз до края на седмицата съм на хапчета, после чакам цикъл и преглед. Хубавото е,че като правя сега коремни упражнения не чувствам болка в яйчника - да се надяваме, че задържания се е изчистил.

« Отговор #932 -: Юни 19, 2015, 10:01:16 am »
И при мен десния преди беше проблемен, сега ще видим. Преди опита и аз съм почнала с коремни преси и гимнасхика, даже и за йога мисля.

Бореща се за една мечта.
« Отговор #933 -: Юни 19, 2015, 17:49:04 pm »
Giaany, значи, ще сме пак заедно септември ;) Аз този път не стигнах и до пункция - фоликула беше изчезнал :( Само напразно менопур, цитротид, овитрел, че упойка накрая :(
Lilibell, Freya, йогата за мен прави чудеса..и на псисихическото и на физическото състояние. Има полезни пози тук:
https://www.youtube.com/results?search_query=fertility+yoga+for+women
She & He
« Отговор #934 -: Юни 19, 2015, 18:03:16 pm »
АЗ съм даже за октомври,така че продължаваме заедно  :wink:
*
« Отговор #935 -: Юни 19, 2015, 19:08:18 pm »
ellezar защо са те мъчили с упойка ако фоликула го няма??? Не те ли преглеждат преди да започнат?
sandra_dp защо чак октомври? Някакъв проблем ли има?
Аз имам още 2 хапчета, направо ги броя като войник последните дни от казармата  :x гърдите ме болят, една такава тежка съм, имам чувството,че съм се подула.

« Отговор #936 -: Юни 19, 2015, 20:05:05 pm »
Lilibell, моя док го нямаше, и докато се организират, кой ще ми прави пункцията...Хем предупредих, че е само един..Както и да е, не искам да го мисля вече, въпреки, че от декември насам това ми 4-та пълна упойка :( А ти какви хапчета, не съм разбрала?
Сандра, заповед ли чакаш тогава?
She & He
*
« Отговор #937 -: Юни 19, 2015, 20:16:58 pm »
аз съм на регулон - от миналия месец имам задържан фоликул. То вече свърши по-голямата част от чакането - още 2!!! хапчета остават. Така ми се иска вече да започна да правя НЕЩО каквото и да е - пункция, трансфер... но имам някакво неприятно усещане, че сега дори да ми се е изчистил фоликула пак няма да станат нещата защото на мен хормоните ми се разбъркват след такава "намеса" и ми трябва поне месец да се нормализират.

« Отговор #938 -: Юни 19, 2015, 21:14:44 pm »
Ох, милата, още това ли, аз реших, че вече си попнала нещо :( Дано поне са се изчистили. Пробваш ли и нещо алтернативно?
She & He
*
« Отговор #939 -: Юни 19, 2015, 21:28:54 pm »
 :( какво алтернативно? Освен шепата хранителни добавки, друго не се сещам. Купих си един ваучер за намаление в цибалаб, изтича средата на юли. Дано да успея да го ползвам  :)