0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро на естествен цикъл - тема 2
« Отговор #940 -: Юни 19, 2015, 23:17:32 pm »
Ellezar :hug2: направо не е за вярване  osi_12. Дано тези неприятни случки са ти за последно. Напомни им следващия път и може от срам да се суетят повече около теб. Не зная до колко те е страх, но без упойка не се усеща нищо. Едно леко бодване. Болката е по-лека от менструалните болки. На мен лично ми е по-неприятно почистването с марлята с йод osi_12.
Надявам се Септември с добавки, йога и повече движение да успеем.
Lilibell дано веднага да даде резултат тоя реглон.
Freya йогатамного помага. Всички тези пози дето са във видеото от ellezar подпомагат кръвообръщението в областа на яйчниците и матката.
« Отговор #941 -: Юни 20, 2015, 10:50:17 am »
Giaany,  никой не ми е предлагал вариант без упойка :( Ама другия път, наистина ще имам едно наум, да не и повече ;(
Lilibell, понеже съм през таблет и не мога да давам линкове, пиши на търсачката "д-р михайлов кисти" и виж какво ще ти излезе. Ако вярваш на хомеопатията, де. Ако не - нищо не губиш да пробваш :) На мен декември ми бяха казали, че единия яйчник има кистозна структура, оттогава пия туята и нямам такива проблеми. За фоликулите пия фоликулинум, за лутеалната- лутениум.
« Последна редакция: Юни 20, 2015, 11:48:29 am от ellezar »
She & He
*

Sweet Angel

• **
  • 118
  • "Победата обича подготвените"
« Отговор #942 -: Юни 20, 2015, 11:21:10 am »
lilibell, на мен два пъти ми се наложи да пия Регулон (не в поредни цикли). Според моя док Регулон-а е най-ефикасен от всички противозачатъчни по отношение на това да "спука" задържан фоликул. Моите задържани бяха остатъчен ефект от стимулацията. Аз също се подувах, защото съм склонна да задържам вода, движех се повече, защото в листовката пише, че след определена възраст Регулон повишава риска от тромбози. Правех коремни преси по съвет на момичета от форума и в комбинация с хапчетата имаше ефект. Успех ти пожелавам  :goodluck:
« Последна редакция: Юни 20, 2015, 11:24:30 am от Sweet Angel »
*
« Отговор #943 -: Юни 20, 2015, 11:46:47 am »
мерси за съветите момичета ще разгледам упражненията от йогата, макар че като съм чела разни йогистки форуми - те нямат някакви специални упражнения за кръвообращението в малкия таз, затова аз реших да правя някои упражнения от каланетиката. Тя поне е лечебна гимнастика - с тази цел е била създадена.
Sweet Angel дано да си права и бързо да се изчисти. Аз досега съм имала няколко пъти задържан и все регулон пия - добре ми понася за разлика от други лекарства. Ти до къде стигна с опитите? Нещо се загуби напоследък, надявам се да е заради отпускарския сезон, а не заради някакви проблеми

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
*

Sweet Angel

• **
  • 118
« Отговор #944 -: Юни 20, 2015, 12:07:37 pm »
lilibell, последните два месеца ги пропуснах. Посещавам нов кардиолог, смени ми лекарствата, пусна ми изследвания за плазмен ренин и алдостерон. За съжаление пробите се обработват в Германия (в БГ нямали реактиви за тях), резултатите се чакат поне две седмици. Та идеята ми е като отида на 2-ри ден от цикъла (3.07) да са готови и да съвместя прегледите в двете клиники. Док щеше да отсъства, а и на мъжа ми му се наложи да пие силни лекарства и реших, че е по-добре да го оставим за юли месец. Тъкмо и кръвното ми се стабилизира, взех си ДХЕА, та се надявам да окаже влияние приема и на тази добавка. А и се надявам юли месец да е по-спокойно в клиниката и да имаме успех този път.  :D
« Последна редакция: Юни 20, 2015, 12:28:37 pm от Sweet Angel »
*
« Отговор #945 -: Юни 20, 2015, 12:21:20 pm »
А Q10 успя ли да си вземеш? Защото коментирахме, но не знам дали си взела. Аз от този месец започнах да го пия с рибено масло. Като четох в разните форуми, много се препоръчва. ДХЕА взех на моя мъж  :) ако няма странични ефекти след 2-3 месеца може и аз да започна да го пия. Значи юли месец може да сме заедно на старта  :D

*

Sweet Angel

• **
  • 118
« Отговор #946 -: Юни 20, 2015, 12:33:18 pm »
Тези дни ми свършва Омега 3 на Фортекс (90 табл.), защото от две седмици пия по 1 капсула на ден. В нета намерих Омегите плюс Q10 и ще поръчам тях. По-изгодно е като цена и няма да ми се налага да ги пия отделно. Можеш да ги погледнеш, ако искаш : http://www.multipharm.eu/product/346/omega-10-omega-10-forteks-za-sartse-90kaps.html
Лично за мен ще има и друг плюс от приема на Q10, понижава и кръвното налягане.
Дано този път освен на старта сме заедно и на финала  yahoo_33
« Последна редакция: Юни 20, 2015, 13:09:44 pm от Sweet Angel »
*
« Отговор #947 -: Юни 20, 2015, 13:18:58 pm »
Чул те Господ както се казва  8)
Това с омегите и Q10 не е лошо, пък не е и скъпо. Аз сега съм си купила от iherb 3 кутии с Q10 и хванах едни големи намаления на рибено масло на абофарма, така че за следващите месеци съм добре запасена с добавки, но ще си запазя линка за бъдещо ползване.

« Отговор #948 -: Юни 23, 2015, 16:16:50 pm »
Започвам да пия добавки за качеството на яйцеклетките-до този момент нямам извадена хубава Я :(
Ще спазвам и режим на хранене,консултация с ендокринолог утре съм на контрола след направени вече изследвания.Казаха ми и физиотерапия да направя на яйчниците-10 процедури.
И да,заповед ще взема през октомври и се надявам до тогава да съм постигнала нещо,защото моята докторка не иска повече да ме тъпче с лекарства....

Успех лилибелл,ще следя какво става с теб  :wink:
*
« Отговор #949 -: Юни 23, 2015, 21:10:23 pm »
успех и на теб, дано да се повлияе положително качеството на Я. Всеки случай няма да ти навреди със сигурност. Какви добавки реши да пиеш? Имай предвид, че ако са определени витамини и минерали, някои имат изискване как да се приемат.

« Отговор #950 -: Юни 25, 2015, 10:29:53 am »
Сандра, и ние се очаква да вземем тогава заповед  :) . Ти какви добавки ще приемаш?

Бореща се за една мечта.
« Отговор #951 -: Юни 25, 2015, 11:31:19 am »
Момичета, добавките имат смисъл, ако са започнати мин. 90 дни преди опита. Но за нисковъглехидратната и високомазнинна диета никога не е късно.

Много късмет ви пожелавам!
*
« Отговор #952 -: Юни 25, 2015, 14:40:56 pm »
Подкрепям за 90 дни преди да се вземат добавките. Аз вече ги пия. Но не съм много наясно кои витамини се пият заедно и кои не :?. Знам само че за калции има изискване да се приема самостоятелно и да не е близо до други лекарства и витамини.
Аз пия комплекс от витамини "Преди забременяване" и отделно вземам вечерна иглика, омега 3,6,9, и Q10. И просто вземам комплекса от витамини сутрин, а останалите наведнъж вечер.
*
« Отговор #953 -: Юни 25, 2015, 17:19:13 pm »
Момичета имам си час за утре  :) стискайте палци гадния задържан да се е изчистил.

« Отговор #954 -: Юни 25, 2015, 18:02:21 pm »
Лилибел успех от мен! Стискам палци
*
« Отговор #955 -: Юни 25, 2015, 19:35:05 pm »
Мерси Веситаа, че ни наглеждаш, въпреки че в момента сигурно други неща те вълнуват  :bighug: Толкова си мечтая за момента, когато ще извадим някоя хубава Я, после ще си я гушна и 9 месеца няма да се разделим  :wink: това чакане наистина ме скапва психически. Дано имам повечко антрални, но най-важното е да тръгне нормален фоликул - поне един  :?

*
« Отговор #956 -: Юни 25, 2015, 22:51:39 pm »
Lilibell  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: дано си се възстановила напълно и да имате фоликулчета, че да тръгва тая процедура.
*
« Отговор #957 -: Юни 26, 2015, 09:31:36 am »
Доживях да се видя без задържан фоликул  :D имам много малко антрални  :( ама колкото толкова. От утре съм на клостил, решихме, че нищо не губя да опитам един цикъл лека стимулация и да разбутаме малко яйчниците. По принцип след противозачатъчни антралните ми много намаляват, не че без противозачатъчни са кой знае колко. В момента са 2, надеждата ни е да тръгнат и двата или поне да поникне още някой антрален защото ми е втори ден, ама сутринта - т.е. още съм в началото на цикъла. Утре хормони. Някой има ли идея мога ли да пия клостила и да направя изследванията? В смисъл отразява ли се приема на клостилбегит върху резултатите?

*
« Отговор #958 -: Юни 27, 2015, 11:04:10 am »
Lilibell  :cheerleader: най-накрая. Браво миличка. Дано е успешен опита ти  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Понякога точно така става като не му се надяваш много много. Това го знам от опит  :wink:
Аз не зная за клостилбегит, защото не съм ползвала. Доколкото знам ще смъкне естрогените, но не мисля че за един ден ще има толкова голяма разлика. Хайде пиши как вървиш  :bighug:
Стискам палци за  :bfp:
« Отговор #959 -: Юни 27, 2015, 12:20:06 pm »
Лилибел браво,виждаш ли понякога се случват неща които най-малко очакваш:-)  дано успееш този път,дано поне една качествена да излезе да се оплоди и да имаш живо и здраво бебче,искрено ти го пожелавам:-) успех! Как бяха изследванията с хормоните?