lubadim, дано всичко да е наред този път! Стискам палци!
мама Гали, браво, че сте успели да извадите яйцеклетката! Дано се оплоди! Успех!
devora, аз на твое място бих си направила кръвен тест днес (т.е. 48 часа след първия), нямаше да ми изтърпи търпилото до понеделник. Знам, че ако всичко е наред, за 48 часа ЧХГ-то се удвоява. Аз така си "диагностицирах" сама бременността преди време - след една извънматочна, точно преди да заминем за 10 дни в Турция, в деня, в който трябваше да ми дойде, видях втора съвсем бледа чертичка. Много се страхувах да не би пак да се окаже извънматочна и да имам проблеми в Турция, затова отидох и си направих кръвен тест. След 48 часа го повторих и резултатът беше повече от удвоен - така се успокоих и тръгнах без притеснения (стойностите не бяха в хиляди, както аз очаквах, 1-ви тест - 48.84 mU/ml; 2-ри тест - 123.20 mU/ml, при референтни граници 0.0 - 8.5).
Мисълта ми е, че за твое спокойствие, ако можеш още днес си направи кръвен тест - или ще се зарадваш, или поне няма да имаш напразни надежди и притеснения до понеделник. От сърце ти желая да има бременност, просто по-късно да е станала имплантацията и затова да е било ниско ЧХГ-то на първия тест! Гуш!