В предишната темичка имах предвид, че с Прегнил овулацията се таймира също толкова прецизно, колкото и без при нормален точен цикъл.
Значи прегнила е излишен според теб.
Аз не бих имала смелостта да твърдя това. Не всичко е залък за нашите уста (да гугъла е прекрасно нещо .... и все пак) - лично мнение. За мен щом
специалист(т.е. човек който със сигурност има образованието и практиката, които аз нямам) е преценил и е сметнал за необходимо, още повече съм го осведомила, че съм часовник в това отношешие и пак ми слага прегнила ... пак не бих оспорвала, а и до колкото ми е известно това е масова практика, при това не само в Бг, тук часовете имат значение и за това се движи по "ръба на бръснача", за това има и фалове, оказ да приемем, че това е риск и все пак се случва е друг въпрос. Ако се повторят фаловете без да се вземат мерки и се повтаря едно и също също е друг въпрос. Повтарям се, това е лично мнение.
Доверието да - на избрания от мен. Липсва ли такова бягам със 300та от там - не е единствен. Ако имам съмнения и ме гложди нещо и не получа отговор който да разсее съмненията ми .... това не е моя лекар.
Девора, стиснати палци и от мен.