Д-р Бърди, дали бихте могли да ми дадете съвет по следното: Дъщеря ми забелявам, че от известно време избягва да сяда на твърди повърхности, стол например. Един - два пъти ми е казала, че като седни и "й идва капчицата", т.е иска да пишне по-малко. Миналата седмица даже ми каза, че забравила да се избърше след последното уриниране и капчицата й останала, а не беше така.
В периода 7-15 май имаше по-често уриниране - по около 10 пъти на ден, най-често през 30 минути, в неголеми количества. Приема много течности. Тогава си казваше, че я сърбят слабините и се почесваше, включително и навън като излезем - седне на люлка и започва да се почесва ....
Беше прегледана на 16 май от доц. Буева - няма проблеми с отделителната система. Урината също чиста.
Миналото лято имаше една много лошо серия с около 40 изпишквания за деня, без бактерии в урината. Тогава се изолираха ентерококи във влагалищен секрет.
Възможно ли е и сега да има някаква бактерия, и оттам да се причинява този дискомфорт?
Ще я заведем на лекар, да и вземат секрет, но докато го организираме, ще съм ви благодарна за мнението Ви.