Мини не е демон и терорист моя, ангелче е, но на моменти не може да овладее звяра от вътре Сикса беше писала, че го "напъва отвътре" точно така го усещам. И да не мислиш, че първо с лошото започвам. Първо опитвам с добро с говорене, увещания, дори смяна на темата. Примерно преди два дни се търкаля на един тротоар, защото искаше да тича, а не да върви за ръка. Минавахме над входа на подземен паркинг, който с един парапет не е обезопасен. Няма как да го оставя да гони едно по-голямо дете, защото те ще тичат и никой не чува, да спре, голямото може да се пази, но моето още не. Говорих, обяснявах, че отиваме в парка, че там ще тича, че има пързалки(много ги обича) е не успях да го накарам да стане от тротоара. Накрая другата майка насила взе да го носи, той отказва(рита и удря, аз затова и не опитвам), та успях да го уговоря, че ще вървим. Еми в повече ми идват такива моменти. Твоите така ли правят? Валят се в калта за всяко нещо, което си отказала?
Не знам нейното, но моето ТОЧНО ТАКА прави, придружено от адски писъци, такива които дори в болницата като бяхме и като й слагаха системата аз не чух. Не знам дали е терорист но определено, в тези точно моменти, които са почти винаги когато нещо не става така както тя го иска, ми прилича на обладана
Демонът никога не излиза сам или с молби и обясняване - тя изобщо не чува и не вижда изпадне ли в тези истерии, по някога си отива ако изкарам от чантата вафла или сок, но понякога дори тогава си стои в детето ми. Глог - валериан и мента са доста слабички да ви кажа - на мен изобщо не ми помагат. Не искам да се дрогирам, искам само да успея да запазя разсъдака си докато този период отмине ... ако изобщо отминава някога