За носа- и аз съм така- нон стоп затъкнат, нонстоп с разни кърпички ходя и кръв си тече- нормално било. Стеримар абсурд да помогне,снощи така се изнервих,че впръсках едни капки Назал в едната ноздра,че изобщо не можех да заспя.
Върнах се и от тонове- според лекарката ако имало проблем с водите,щяло да се отрази на тоновете, макар че аз си мисля,че тоя път тоновете ми изглеждат съвсем различно от предните пъти. И понеже съм Тома неверни, се обадих на моя лекар и той ме вика утре да ме види. Освен това се оказа,че секциото ми няма да е на 20-ти. Нищо чудно и утре да ме приберат.
Иначе за течението, и аз си мисля, че е по-скоро и ли напишкано или обикновено течение, не ми изглежда чак води да са, но мога и да пробвам с превръзката номера за всеки случай.
tsvetinapavlova, моите са същите, лично за мен, макар много мами да ме упрекнат, гела е супер като имаш бебе, дори и с малко по-дълги нокти (аз моите до дъно ги режа и тогава слагам), но и като пораснат, гела ги прави по-обли и не можеш да драскаш с тях. А като бях с шилака знаеш ли на какво се бях направила- трябваше и на мен ръкавички да ми слагат като на бебетата- имах надрано по целия кръст (че тогава ми биеха инжекции и ме болеше и сърбеше) и даже по лицето,където се пипнех, оставаше резка. Да не говорим,че имах 8 счупени нокъта-назъбени! И при тази ситуация си оставам с гела. Даже днес ще си го направя, че ако утре ме спешат, да съм подготвена
![Wink ;)](http://91.215.216.238/forum/Smileys/default/icon_wink.gif)
Удобството при мен е, че аз съм маникюристка по втора професия и си ги правя вкъщи.