Здравейте!Приемате ли нови?Ако "да"направо се намъквам в темата.
Накратко: 3та бременност и 5 годишен стерилитет.Два миседа преди това в 9та и 7ма г.с.
Вече повярвах.че преминах най-трудното за мен и стигнах до заветните 12 седмици.
След седмица съм на биохимичен скрининг и фетална морфология,после ще разгласяваме новината на родителите.
Сега ме гложди едно въпросче.Акушерката ме попита дали искам противогрипна ваксина(тук е препоръчителна за бременни).Аз дадох съгласие.Но май ще се отметна ,защото прочетох,че при продължителен прием на аспирин(моята терапия)ефективността на ваксината се поставя под съмнение.Сега се чудя да не се вкарам в беля с тази ваксина и по-скоро клоня да я откажа.Някой запознат по въпроса и мнения?
Другото ми притеснение,че няма да ми изследват изобщо вагинален секрет.А, аз с тези вагинални прогестеронови свещички,хич не съм податлива към гадинки
.Чак 18та седмица ще пускам ,когато ще си развея корема на родна почва).Дано не е проблем,че ако има нещо няма да бъде лекувано дотогава.
Боже изправиха ми се косите като чета за раждания.Аууу не наплашвайте такива като нас още в зората на бременността.Колко му е да започнат кошмарите и при мен...Пък и на гоблените не съм фенка