0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Тема на бременните № 86
« Отговор #420 -: Юни 09, 2013, 00:12:25 am »
Малеее тез бебоци как са се заинатили  :D минавам да проверя за родили, а вие тук и двете!
Утре, по едно кафенце с лека закуса, защото мисля, че ще е деня... и разходките наблизо и в компания!  :lol: гледат ми се бебешки снимкиии :) а и 9 е толкова хубаво число... как да се не роди човек на тоя ден...  :wink:
*
« Отговор #421 -: Юни 09, 2013, 00:22:15 am »
Анди да не си посмяла да родиш преди мене  :balk_77: :lol: :lol: :lol:
:D нали се разбрахме в един ден да родим...  :wink: :P но все пак аз не отговарям мъника ще реши  :babyflips:

никоя и на мен много ми харесва числото 9, но малката не рабира от цифри  :lol: когато и хрумне ще излезне  :lol:
*
« Отговор #422 -: Юни 09, 2013, 09:20:54 am »
Еееее и днеска ли беее  8O
*
« Отговор #423 -: Юни 09, 2013, 11:05:57 am »
Еееее и днеска ли беее  8O
Респектче то днес докато свърши има много време  osi_9
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
« Отговор #424 -: Юни 09, 2013, 12:05:27 pm »
 :D Предлагам да вземете по една книга за нумерологията и да четете на глас. Те бебоците не знаят, ама се учат бързо  :wink: 
Кафенца, разходки в парка, нещо домашна работа ако има...  :bighug:
и търпение  :lol:
Ще помисля още малко и ако се сетя и друго - ще пиша
« Отговор #425 -: Юни 09, 2013, 14:38:06 pm »
Здравейте момичета.Аз не пиша много,но ви чета редовно.
Анди и Респект,стискам ви  :crossfingers: момичета,за скорошно и лесно раждане,знам,че когато човек чака най-много,тогава и времето минава много бавно.
Тази седмица бях на преглед,но не успяхме да видим лицето на нашата мома,много срамежлива,беше си сложила ръчичката отпред,и упорито я държеше там.Тежи около килограм и половина,всичко е наред,с изключение на кръвната ми захар.Правих два пъти тест,и двата показаха завишена.Сега във вторник,имам час,да ми кажат какво мога да ям и как ще трябва да си меря всеки ден у дома сама кр. захар.Вчера чистих почти цял ден къщата,и се поуморих,като естествено правих много почивки,но накрая малко ме поболя корема,но сега съм добре.
Това е от мен,всъшност нищо съществено :wink:.
Желая ви приятен ден и се наслаждавайте на бременността  :bighug:
*
« Отговор #426 -: Юни 09, 2013, 15:35:55 pm »
Здравейте,момичета! И аз ви чета,ама вече не се сдържам да ви драсна.Имам чувството,че съм зрител от трибуната на някакъв изключително ожесточен и решаващ мач."Топката владее Респект,тича с нея,излиза на пред,стреля и.......на косъм се размина. Топката е в нейната съотборничка Анди-да видим сега какво ще стане.Как само са устремени тези жени.Тя лети напред с топката,да видим дали това ще е следващият гол за отбора на бременните?.........Ооо.. ,не - греда..."
     Не бяхте ли споменали,че ви искат и двете на 09.06,ако до тогава не сте родили?
         Хайде де мацки и слънцето пекна.
          С най-голямо нетърпение очаквам хубавите новини.
           Желая ви възможно най-лекото Раждане.
*
« Отговор #427 -: Юни 09, 2013, 17:59:57 pm »
Здравейте,момичета! И аз ви чета,ама вече не се сдържам да ви драсна.Имам чувството,че съм зрител от трибуната на някакъв изключително ожесточен и решаващ мач."Топката владее Респект,тича с нея,излиза на пред,стреля и.......на косъм се размина. Топката е в нейната съотборничка Анди-да видим сега какво ще стане.Как само са устремени тези жени.Тя лети напред с топката,да видим дали това ще е следващият гол за отбора на бременните?.........Ооо.. ,не - греда..."

Е бая се посмях с този пост :lol: термина ни е на 09.06, а и двете ни искат на 12.06

// Момичета току що се връщаме от баня ... и топлата вана не помогна със нищо ;( губя всякаква надежда , тва бебче май ще си удържи на "казаното" , че ще излезе само когато пекне слънце , но за жалост във Велинград днес почти цял ден вали пороен дъжд .
*
« Отговор #428 -: Юни 09, 2013, 19:29:51 pm »
Я си пусни един рок енд рол, поиграй и набързо ще родиш :)
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #429 -: Юни 09, 2013, 20:01:12 pm »
Тъкмо гледам, че има нови публикации в "Честито", ама те по старите теми били.

Анди, Респект, чувала съм, че и сексът помагал да тръгне бебче  :oops: Ама не съм пробвала де :)

« Отговор #430 -: Юни 09, 2013, 21:26:36 pm »
*
« Отговор #431 -: Юни 09, 2013, 21:43:12 pm »

Е бая се посмях с този пост :lol: термина ни е на 09.06, а и двете ни искат на 12.06

// Момичета току що се връщаме от баня ... и топлата вана не помогна със нищо ;( губя всякаква надежда , тва бебче май ще си удържи на "казаното" , че ще излезе само когато пекне слънце , но за жалост във Велинград днес почти цял ден вали пороен дъжд .
Нали, какъв дъжд само се изля, а уж го даваха топло и слънчево. Ама щом и баните не са помогнали, май наистина е време да почнеш със секса и рокендрола :-D
Респект, от Велинград ли си? :-)

« Отговор #432 -: Юни 09, 2013, 22:14:27 pm »
Анди , Респект 10 е много хубаво число, аз даже съм си го избрала за дата на секциото . Стискам палци да родите утре :)
*
« Отговор #433 -: Юни 09, 2013, 22:42:57 pm »

Нали, какъв дъжд само се изля, а уж го даваха топло и слънчево. Ама щом и баните не са помогнали, май наистина е време да почнеш със секса и рокендрола :-D
Респект, от Велинград ли си? :-)

/Улиците станаха реки :D
//Да , от Велинград съм
///Perlichka повечето работи съм ги правила даже по няколко пъти  :lol:
////tsvetinapavlova аз си мислех за почти всяко число от 09.05 че е хубаво , а то какво стана  osi_13
*
« Отговор #434 -: Юни 09, 2013, 23:14:27 pm »

Еееее,имах надежда,защото аз съм от София и тук грееше слънце.
*
« Отговор #435 -: Юни 09, 2013, 23:43:47 pm »
 :lol: тук е било доста весело, особено поста на joly  :lol:  :lol:
Ние днес пак бяхме на разходка около 2 часа вървях почти без да спирам, но освен болките в кръста от тежестта, няма ефект  :? а за идеите, които сте дали ще си помисля  :P
« Отговор #436 -: Юни 09, 2013, 23:56:38 pm »
Последна промоция за дата 9-ти!!! Няма ли желаещи да се включат?
 :lol:
*
« Отговор #437 -: Юни 10, 2013, 00:01:18 am »
Последна промоция за дата 9-ти!!! Няма ли желаещи да се включат?
 :lol:
osi_8 :balk_77:
записвам се за 10-ти ;) дано дано дано osi_9
*
« Отговор #438 -: Юни 10, 2013, 00:09:32 am »
Анди,Респект вижте това http://www.purvite7.bg/articles/view/554/101_idei_kakvo_da_napravite_ako_prenosvate.html?rc=43
около 80% от списъка е изпълнен замислям се за  точките 80  :lol: 99 и 101  :lol:
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #439 -: Юни 10, 2013, 09:11:48 am »
Добро утро
имаме ли бебита  :lol: