0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Надежда - тема 17
« Отговор #20 -: Юни 02, 2013, 13:04:27 pm »
Успех на всички момичета в процедури и щастлив край за всички бременни и от мен :balk_602:
Скоро приключи първия ми неуспешен опит в клиника Надежда. Сега ще си дам малко лятна почивка и после смело напред.
Стискам палци на всички :)
*
« Отговор #21 -: Юни 02, 2013, 14:03:47 pm »
tania_md, успех следващия път, няма да се отказваме!  :)
Съкровище, нали планирахте лека стимулация, какво стана? Аз тази седмица направих стимулация за пет дни с  Фостимон и Менопур

« Отговор #22 -: Юни 02, 2013, 14:36:14 pm »
Авалон, честита радост!
*
« Отговор #23 -: Юни 02, 2013, 15:45:13 pm »
Здрасти Mgstra, аз почивам за сега, в края на юли се разбрахме да се видим с д-р Стаменов и да се готвим за 9-и опит. Имам 3 замразени. Надявам се да открие защо три пъти им спират сърцата на моите ембриони. Пак пуснахме гететичен анализ па плода, въпреки че и и миналия път правихме и си беше нормален. Толкова зор да видя положителен тест, сега пък още по-голяма борба да оцелеят. На мен след всичките кюретажи ми е идвало до 35 дни след това, но и аз съм чувала, че някои момичета чакат повече следващ цикъл. Надявам се на теб да ти дойде навреме.
Благодаря ти за информацията.
На мен също ми казаха, че ще правят генетичен анализ на плода, но д-р Персенска, каза, че причината за спиране на развитието не може да бъде определена. Щом е спрял да се развива, значи ембриона е генетично увреден.
При мен за съжаление не останаха за замразяване, така че чакам цикъл и започвам да събирам на ЕЦ.

marsi, какъв е резултата от твоята стимулация?
« Последна редакция: Юни 02, 2013, 15:48:07 pm от mgstra »

« Отговор #24 -: Юни 02, 2013, 18:05:42 pm »
Марси, фоликулите не се оплодиха при иксито :( яйцеклетките са ми били с лошо качество и следващия път ще съм на дълъг протокол...
ти колко Ф направи за 5 дни?
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече ...
Айнщайн
*
« Отговор #25 -: Юни 02, 2013, 18:19:26 pm »
mgstra, фоликулите се развиха бързо и стимулацията ми беше кратка. Още повече, оказа се ,че десният яйчник изобщо не реагира, та резултатът е 3 фол. в левия и още един малък, който няма смисъл да броим. В понеделник ми е пункцията, ако има три добри яйцеклетки, ще бъда приятно изненадана, но надали.

*
« Отговор #26 -: Юни 02, 2013, 18:23:23 pm »
Съкровище, съжалявам за резултата, дано реагираш добре на дългия протокол. За съжаление, аз за дълъг изобщо не ставам. С какво те стимулираха, за колко дни и каква беше бройката накрая?

« Отговор #27 -: Юни 02, 2013, 18:42:23 pm »
Съкровище, съжалявам за резултата, дано реагираш добре на дългия протокол. За съжаление, аз за дълъг изобщо не ставам. С какво те стимулираха, за колко дни и каква беше бройката накрая?
стискам ти палци, Марси, да ги извадите всичките 3 и да имате 3 прекрасни ембриончета :)
Айнщайн
*
« Отговор #28 -: Юни 02, 2013, 22:10:34 pm »
marsi, и от мен имаш много стиснати палци. Дано да извадите три яйцеклетки, да се оплодят, да станат хубави ембриончета и още този месец да направите трансфера. Успех!

« Отговор #29 -: Юни 03, 2013, 10:31:54 am »
Здравей те,да се запиша и аз в новата тема.От вчера -трети ден от МЦ започнах лека стимулация с фостимон.Имала съм и преди с него стимулация не отговарям много добре,правя малко  бройки.marsi какви бяха дозите при теб,а хормони следихте ли,с какви стойности са?   
« Отговор #30 -: Юни 03, 2013, 10:48:59 am »
Здравейте и от мен. Тази сряда съм при д-р Персенска да обсъждаме какво ще правим след вторият ми неуспешен стимулиран опит при нея и  общо пети за нас. Ясно е, че ще подадем документи за тертия опит по "Фонда", а докато чакаме - ще опитаме какво ще стане от трите ни замразени ембриончета.
Междувременно в нашата Община стартира програма за финасово подпомагане на двойки с репродуктивни проблеми, та мислим да кандидатстваме. Ако ни отпуснат средства ще можем да си покрием с тях разходите за замразения трансфер, който сигурно ще е комбиниран и с пункция на естествен цикъл. В тази връзка ето и въпроса ми:
В общината трябва да представим предварително "финансов план" за процедурата, а след осъществяването й - фактура с всички разходи. Някой взимал ли подобен документ /финасов план/ от клиника "Надежда" за кандидатстване по общинска програма ?
*
« Отговор #31 -: Юни 03, 2013, 12:30:40 pm »
Успех на всички момичета в процедура,
Авалон. честито :)
*
« Отговор #32 -: Юни 03, 2013, 13:28:16 pm »
mgstra, Съкровище, резултатът е две яйцеклетки, едната не много добра, така че решихме да замразим и следващия месец ще направим още веднъж същата (или подобна) лека стимулация. Ако всичко е ОК, трансферът ще е следващия месец, още повече вече имам едно замразено от април. Успех на всички!

*
« Отговор #33 -: Юни 03, 2013, 13:55:14 pm »
marsi какви бяха дозите при теб,а хормони следихте ли,с какви стойности са?
jo-joо, аз съм с редуциран яйчников резерв и с каквото и да ме стимулират правя малко бройки.
Стимулацията ми протече така:
2-ри ден от МЦ: FSH-8.03, E2-67,4(общо 35лв)
                           Фостимон 2бр., Менопур 2х75
3 ден, 4 ден:      Фостимон 2бр., Менопур 2х75
5 ден преглед:   E2-501.0, LH-3.0, Progesteron-0.17(общо 51лв.)
                            Менопур 375, Цитротид
6 ден преглед:    Е2-633, LH-1,2, Pr-0,41(общо 51лв)
                            Цитротид, Прегнил
                            ПКК+вирусология за мен, вирусология на съпруга ми(общо 181лв.)
8 ден-        ПУНКЦИЯ
Лекарства общо 663лв.
« Последна редакция: Юни 03, 2013, 13:57:54 pm от marsi »

« Отговор #34 -: Юни 03, 2013, 14:43:45 pm »
Привет, отново съм с въпросче за клиника Надежда  :oops:
Звъня на посочените най-долу в темата телефонни номера за записване на часове (стационарен и gsm), но не мога да се свържа.
Непрекъснато звучи музика и накрая прекъсва.
Това означава, че е непрекъснато заето ли?
Благодаря ви предварително.
*
« Отговор #35 -: Юни 03, 2013, 15:07:12 pm »
Да, заето е, аз правя многократни позвънявания едно след друго, за да улуча момента  :). Успех!

« Отговор #36 -: Юни 03, 2013, 15:16:29 pm »
Благодаря, marsi и успех и на теб  osi_9
« Последна редакция: Юни 03, 2013, 15:42:40 pm от 47 Smiles »
« Отговор #37 -: Юни 03, 2013, 15:34:54 pm »
marsi благодаря,аз съм на 3 фостимона,в сряда ще видим какво е тръгнало.
« Отговор #38 -: Юни 03, 2013, 15:50:52 pm »
mgstra, Съкровище, резултатът е две яйцеклетки, едната не много добра, така че решихме да замразим и следващия месец ще направим още веднъж същата (или подобна) лека стимулация. Ако всичко е ОК, трансферът ще е следващия месец, още повече вече имам едно замразено от април. Успех на всички!
Браво Марси :) радвам се, че имаш хубави новини :)
хайде дано всичко върови добре и другия месец - трансфер ;)
Айнщайн
*
« Отговор #39 -: Юни 03, 2013, 15:56:22 pm »
Успех и на теб, Съкровище!
jo-joo, стискам палци за добри резултати и да пишеш в сряда  :).