0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Asenceto

• 207
  • Ще успеем :))) всичко е въпрос на време ;)
Re: Тема на бременните N87
« Отговор #280 -: Август 07, 2013, 08:47:02 am »
Туци  :bighug: честито :)))) Нека малките мъже да те направят най щастлива на света  :D

Дес Дес стискаме ти силно палци и да се похвалиш с хубави новини  :D

А при мене възможно ли е да се види пола на бебетата в 13-та г.с. на 3D? Как мислите?
*

cerise

• **
  • 76
  • The present has no ribbon.
« Отговор #281 -: Август 07, 2013, 09:29:55 am »
А при мене възможно ли е да се види пола на бебетата в 13-та г.с. на 3D? Как мислите?
При мен не видяха пола, или поне не ми казаха (според големината на бебето миналата седмица бях в 12-та седмица и 5 дни). Дано при теб да се види!
*
« Отговор #282 -: Август 07, 2013, 09:35:48 am »
Да ,възможно е!На първата ми ФМ в 12г.с док.каза ,че е момче и после се потвърди!

« Отговор #283 -: Август 07, 2013, 10:15:06 am »
Възможно е! На мен в 13г.с. ми каза че ще е момче 95%.
*

Starshine

• 494
  • "When nothing is sure, everything is possible."
« Отговор #284 -: Август 07, 2013, 11:17:26 am »
Добро утро на всички и от мен! Днес спах до късно - но отново будувах през нощта. И този петел на съседите ще ме довърши!  :lol: Още от 3:30 - 4 започва да кукурига. А как имам една подходяща за неговата големина тепсия! :lol:
Аз успявам да се пазя от жегите някак.. предимно с климатик  :D
Маги, ти как си?
Коте, какво ти е? При теб всичко наред ли е? Какво те боли? Надявам се всичко да е нормално. :?  :hug2: Благодаря за стихотворението, страхотно е!
Дес, да се похвалиш като разбереш цвета на гащите  :lol:
Лек и усмихнат ден, коремчета! :P

Quiet people have the loudest minds.
« Отговор #285 -: Август 07, 2013, 13:40:28 pm »
И аз съм на фраксипарин и аспирин и имам кървене(по-скоро зацапване) ....като се "зацапам" ги  спирами след два чисти дни започвам пак-и така голяма въртележка е  :D
Николай е на 2г.4м.5д.
*

Asenceto

• 207
  • Ще успеем :))) всичко е въпрос на време ;)
« Отговор #286 -: Август 07, 2013, 14:50:21 pm »
Благодаря ви за отговорите момичета  osi_9 Аз днес бях на преглед(на обикновен видеозон в 12г.с. 3 д. съм) и бебоците бяха застанали в доста добра поза.Едното си перчеше пишката  :lol: а другото май ще е дама  :lol: Това засега са само предположения,но каквито и да са ще си ги обичаме и гледаме с много любов!
Имам и леки контракции,които не усещам  8O

Starshine как ме разсмя с тази тепсия  :lol: И аз имам същия проблем,та те разбирам напълно.
*

Starshine

• 494
« Отговор #287 -: Август 07, 2013, 15:49:19 pm »
Ехх, Асенце, честито! Съвсем благородно ти завиждам :P Аз на 16-ти съм на преглед. Дано успеем да видим моето мишленце какво ще е. Най-важното е да е живо и здраво, но стискай палци освен това, да сме с розови гащи :lol: Радвам се, че съм успяла да те разсмея.. А за петела... имаше още нещо, което обмислям, но ме беше срам да кажа, че да не ме помислите за петеломразка  :lol: А именно, че чакам да ми проличи много и да кажа на съседката, че точно нейният петел ми се е приял :oops: Надявам се, че няма да може да ми откаже  :lol:

*
« Отговор #288 -: Август 07, 2013, 16:03:26 pm »
А за петела... имаше още нещо, което обмислям, но ме беше срам да кажа, че да не ме помислите за петеломразка  :lol: А именно, че чакам да ми проличи много и да кажа на съседката, че точно нейният петел ми се е приял :oops: Надявам се, че няма да може да ми откаже  :lol:
Ей сега на това му се казва план.
Аз съм набрала на : 1 казанджиите в 5,45-6 часа; 2. оня с машинката дето почиства улицата в 6 - 6,30 и 3. камбаната на църквата, която е срещу нас в 7,00 часа. Преди не ми правиха впечатление, ноооо сега направо ме вбесяват.
Вчера бях на преглед , обаче нищо не се видя - крие се.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
« Отговор #289 -: Август 07, 2013, 16:09:29 pm »
avallon....списъка е жесток-много се расмях!!!
Николай е на 2г.4м.5д.
*
« Отговор #290 -: Август 07, 2013, 16:24:57 pm »
Здравейте момичета!
При мен нищо ново,днес ходих за изследвания ПКК,кръвна захар и урина -всичко е наред.
Виждам ,че и вие сте добре,chattenoire84 само има оплаквания,как си мила,дано да си по-добре.
Другите мами които трябваше да раждат как са,има ли вече бебчета? Туци вече се похвали -да са и живи и здрави :)

*
« Отговор #291 -: Август 07, 2013, 16:26:21 pm »
avallon....списъка е жесток-много се расмях!!!
Тя работата до рев опира, щото и се сдобихме и с мишоци в покрива, та сега с мъжа ми се правим на трапери - имаме 3 жертви до сега (демек печелим битката).
И да не е съвсем оспамено положението - момичета имате ли някаква рецепта за главоболие, имала съм и преди мигренозни пристъпи, но си открих лекарство. Снощи в 2 часа се събудих с глава , та чак едното ми око се затваря и сълзи (като циклоп съм),  това хапче не мога да го пия сега  ..... или  май, май работата е в стискане на зъби.
amanda и никоя - има си принцеса.
*
« Отговор #292 -: Август 07, 2013, 16:33:17 pm »
И аз съм с мигрена.Преди няколко дни изтърпях тридневен пристъп, като в най-лошите моменти пих парацетамол.Не помага много, но облекчава леко болката.Просто се затворих в къщи и това е.Няма оправия.Лежа, пъшкам, опитвам се да спя, в краен случай повръщам.За съжаление нищо не можем да пием сега и ще си носим главите такива.

Колкото до шумовете, ние имаме две котки, съседче което се учи да свири на пиано, съсед който си реже дървата за зимата сега, да не кажа, че половината блок това прави и един дето всяка сутрин си форсира колата по 10 мин.Приемам философски нещата, все пак живея в урбанизирана територия, ако исках тишина щях да отида насред нищото.
« Последна редакция: Август 07, 2013, 16:35:21 pm от magi_st »

*

Starshine

• 494
« Отговор #293 -: Август 07, 2013, 16:44:46 pm »
Авалон:lol: :lol: :lol: Да ти кажа и на мен преди не ми правеше кой знае какво впечатление. Пак ме дразнеше, ама го търпях някак. А сега като закукурига, все едно на ухото ми пее и чак ме е яд, че нямаме прашки, въздушни пушки и тем подобни. :lol: И на всичкото отгоре го настаниха в задния двор, точно да спалнята ни. osi_13 Казанджиите и аз ги чувам (особено в понеделник сутрин 5:40), въпреки, че улицата е откъм кухнята ни, а етажа е доста голям, но в сравнение с петела, те са направо музика за ушите ми :lol: Стискам палци, освен битката да спечелите и войната с мишоците! :hug2:
Хайде дано следващия път да се похвалиш какви ще са вашите гащи.
Относно главоболието - аз стискам зъби, понякога пия кафе и ми минава, но предимно стискам зъби. Мерила ли си кръвното? Да нямаш проблем с него? Пожелавам ти да ти мине възможно най-бързо!  :hug2:
Маги, ние имаме съседка, която е учителка по пиано, но то се чува само след обяд, странно, но то пък ме успокоява. Права си за приемането на нещата философски... саамо тоя петел да го нямашеее :lol:

*
« Отговор #294 -: Август 07, 2013, 16:48:08 pm »
 Ха ха , magi_st, не е за вярване, но една стена ни дели с роднини, чиято дъщеря учи в музикалното пиано , беше на някакъв конкурс преди около две седмици, от тогава е във ваканция , че малко рахат. Имам една котка , снощи като се събудих и той стана и изнамери от някъде едно дрънчащо топче и реши, че в 3 през ноща ще го търкаля по паркета .... имам и говорящ папагагал, който в 7 (след камбаната) започва да си задава въпроси и сам да си отговаря. И само да добавя - у дома врати нямаме.
Ще пробвам парацетамола.
*
« Отговор #295 -: Август 07, 2013, 16:55:18 pm »
Ох, чета и се хиля, не се сърдете ама ситуацията е комична погледнато от страни :)

Иначе аз съм свикнала, сестра ми завърши музикално училище и после Консерваторията с ударни инструменти.А и от както съм бременна спя като пън, нищо не чувам и мъжът ми е най-щастлив, че си гледа някакви филми до среднощ, а преди мърморех :) На котките им скрих всички дрънкащи топчета и такива със звънчета.Само гумените, меките съм им оставила :) но това не им пречи в 5 часа да се намъкнат в леглото и да ме окупират, ама им свикнах :) пък и ми е едно мило като са покрай мен.

*

Starshine

• 494
« Отговор #296 -: Август 07, 2013, 17:48:36 pm »
О, Маги, зная че е комично, не се сърдя.. С лек привкус на трагедия на моменти :lol: Ама ще отмине този период. Виж, ако пречат на бебчо да спи, със сигурност ще помоля съседите да вземат мерки, ако не - ще ядат петел за вечеря.  :P Искам да отбележа, че ужасно много обичам животните. Специално с това същество имам проблем :oops:
Извинете ако имам правописни или пунктоационни грешки, пиша от телефона в момента.  :)

« Отговор #297 -: Август 07, 2013, 18:05:46 pm »
Ох, ужасни болки имах разминаха ми се, но вих като вълк от болки. Вярно, че само аз имам оплаквания, от което започва чак да ме хваща срам  :oops: В комбинация от куп глупости, които ми се случват напоследък и положението направо става трагично.
Както и да е радвам се, че Ви е сте добре, глава може да боли както от силно високо, така и от силно ниско кръвно, ако е ниско може да се пие кафе, или по-безопасният начин е да се топнат краката в леген със хладка вода, ако е високо студена кърпа на главата (и по-добре се консултирайте с АГ-то за тези неща, защото ако горната граница се вдигне рязко.. лошо).
Ех, тия съседи и петли  :lol: Поне ме разсмяхте от сърце!  :lol: Подариха ни един петел, защото трябваше да правим курбан, съответно живеехме в апартамент, бяхме го сложили в банята, не се усетихме, като изключихме лампата, и тоз ми ти петел като взе да кукурига и му съчинихме стихче: "Петелът, който само пее, има още малко да живее", на следващата сутрин беше вече станал на супа.
*

Starshine

• 494
« Отговор #298 -: Август 07, 2013, 19:48:02 pm »
Коте, радвам се, че си по-добре! Надявам се повече да нямаш оплаквания. От какво са болките? Надявам се да не е сериозно. Няма от какво да те е срам. Нали затова сме тук, да споделяме и радости и болки.  :bighug:

*
« Отговор #299 -: Август 07, 2013, 22:19:25 pm »
Коте, не се плаши и аз съм като тебе :D Цяла седмица ме гони адското главоболие и не знам защо... Ама съм и инат не пия нищо против това. Иначе най-редовни гърбът ми е схванат или коремът ще ме заболи... На моя любим сигурно му втръсна ама какво да се прави :D
Аз чак след месец съм на док и може би тогава ще разберем какво ще бъде, че сега се води война. Аз си искам момиченцето, а мъжа ми иска момче. :D