Здравейте,
сега се връщам от ЖК и меко казано доста се притесних
Всичко с бебенцата е наред, но на мен, ми измериха високо кръвно 130/80, сега трябва да си го следя по 2 пъти на ден и ако скача още ...... да звъня на док, който ще ме прати на кардиолог и иии незнам, някакви преекламсии ми се казаха, някакви лекарства, болници .....
Изобщоoooooo много се притесних, т.к дори не съм влязла, все още, в 7 месец, а трябва да устискам до 9-тия
KG (моите) дотук се движеха, що-годе добре, ама нещо и те взеха да скачат доста !
Днес, верно бях с боти, навлечена (слагам 1-1,5 кг на дрехите де
), че тука е ужасен вятър и студ, ама кантара отиде на 88-89 кг !!!
Направооо се изумих!И
сега строга диета, мерене на кръвно изобщооооо като някаква бабичка ще съм явно
Най-странното е, че имам само чат-пат сърцебиене, което отдавам аз на ТСХ, но по никакъв друг начин не усещам това кръвно, че е високо
Иначе, бебките пак са се завъртели, едната е седалищно прилежания, а другата е главично прилежание, пъпната връв
е нула по зрялост (този път питах, какво значи тази нула
).
Четири кухинен образ на сърцето имат и двете:) Туй, не го разбрах, ама било добре!
Бебетата са монохориати, биамниати т.с с обща плацента, ама в отделни сакчета;) И туй го схванах, др им мерки и теглилки са някакви данни дето
много не ми говорят
нещо като главичен идекс BPD 68мм за едното бебче и BPD 62 mm за другото и разните му др данни, няма какво да ви занимавам и с тях
Има ли някакви чайове, храни които да ям и да пия за да се нормализира? Чували ли сте? Досега се движех все с ниско, а сега това високо откъде изскочи!?!