Ето какво ми отговориха от системата. само на първо класиране има 2 опашки, след това всички минават в 1, затова някои деца ги имало и в двете, но ако ги класират по социални критерий естествено отпадали от общата опашка. Дотук добре, всичко е ясно, макар и да не виждам смисъла от това. По отношение на втория ми въпрос -как е възможно в 2 градини да имат еднакъв брой точки, отговорът беше готин: точките им са различни, но вие няма как да ги видите, вие виждате само 10+. Това ако не е официална опция за измами... За някои деца има защита на личните данни, а за други няма. Всички могат да видят нашите точки, но ние няма как да видим онези имагинерни 10+. Дори не мога да си представя колко опции трябва да се посочат, за да се съберат толкова точки, а и как ги доказват в последствие тези точки?! Това разбира се са риторични въпроси, а и имам вече горчивият опит каква измама е всичко в тази система. Поразява ме само факта как дори не са се опитали да скрият опциите за измама, а са ги официализирали с неща като: защита на личните данни и т.н. И се учудвам и на себе си, че продължавам да се дразня на тези неща, ама пустото ми чувство за справедливост не ми дава мира.