Джам, прочетох за храните. Това са отдавна известни неща, има толкова много изследвания, доказващите вредата от трансмазнини, аспартам, глутамат.... И нашите "специалисти" го казват. А какъв е ефектът? Защо просто не ги забранят тези боклуци да се ползват, а ми пишат нонстоп колко е опасно
Ние с мъжо, щото нали все много четем (и в това са ме обвинявали, сякаш е нещо мноооого лошо), сме се пробвали да ги кажем тези неща на приятели, роднини. Ами все едно се удрям в стена всеки път. От сега се опитват да подаряват на малкия Фафли и близалки.
А за маргарините - баба ми на стари години стана набожна и започна да пости. Три пъти в седмицата и през големите пости ядеше основно маргарин за закуска. И постепенно започнаха да и се губят моменти, докато умът и остана в минали спомени и само понякога включваше какво се случва сега. А беше умна жена, четеше, излизаше с приятелки. Не казвам, че е само от маргарина, но за себе си съм убедена, че има голям принос. Имам приятелки, които дават маргарин на децата си вместо краве масло. Някои - заради цената, други - защото се мажело по лесно на филията?!
Да се оплача, при нас е яко ветровито и излизаме само за малко. Ама дърветата се гънат чак. Малкият се нерви и си иска разходката и го разбирам детето, ама ще ни отвее навън. Преди да имаме бебе, не бях обръщала внимание на вятъра
И да завърша с нещо хубаво - миналата седмица празнувах първия си рожден ден с малкото ни слънце
Най-хубавият ми рожден ден, с най-прекрасния подарък! Живи и здрави да са ни децата и да растат щастливи и добри, а тези от нас, които още се борят, скоро да гушнат своите малки съкровища