Здравейте момичета
Стискаме палци на скоро раждащите
stoeka71, явно просто на бебчо му се е почивало повече
Ама и аз това си мислех тези дни - все си мислех, как ще се радвам на бременността си и ще си пъча корема, а сега все си намирам и без повод нещо да ме чопли
Иначе на мен явно наистина ми е рано за усещане или знам ли, защото вчера съгреших с една чаша кола и аз не мигнах цяла нощ, но бебето не съм усетила
Благодаря на всички за съветите - мисля, че успях да овладея положението с хремата. Сега малко ме боли гърлото, ама при мен е така - като тръгна да се оправям и започва да ме боли гърлото, малко странно ги карам тези неща
Иначе най-много помогна африн (морска вода) в носа и концентрат от два изцедени лимона за закуска. Е няма такава гадост, но самият вкус ли знам ли страшно ми помага на лигавиците да се стегнат
За гърлото съм си взела и смуча лукчета
Аз вече броя минутите до ФМ, че последните пъти бебчо хич не искаше да покаже и наблягахме на проблемните неща при прегледа, та сега си чакам да го видим и да потвърдят пола. Моят мъж също много се вълнува, защото последно е бил с мен на преглед когато чухме сърчицето, после само гледаше снимки и слушаше обяснения милия, а той попринцип много се вълнува и иска да участва
Вчера го водих до 1-2 магазина за бебешки стоки да зяпаме колички. В първия много се впечатли как добре и внимателно ни обслужват, защото досега много пъти сме влизали в такива магазини да пазаруваме подаръци и никой не ни е регистрирал дори докато не отидем на касата.... Във втория обаче като му връчиха каталога още на вратата и се опули и загря, че е заради корема ми - вече сме потенциални касички и отношението е коренно различно
така съм му се смяла на удивлението
Усмихната дълга седмица!