И аз да се разпиша, че после кой знае кога ще успея. Тази година ми е много щура, сменихме апартамента, сега и работата си сменям и другата седмица почвам на новото място. Ели я приеха в желаното училище, добре че решиха да приемат една паралелка повече иначе, нямаше да влезе. Тази седмица малкото ми момиче е на лагер, ама стискам геройски зъби и гледам да не се притеснявам, че няма как да и звънна, а 30 майки ако почнем да звъним на госпожите, ще ги направим луди. А и тя е от най-големите там... А тя като е на лагер, Стефунът е едно такова добро дете, не е истина, не му се чува вечер гласеца, рисува си динозаври, най много да измрънка, че е сбъркал, ама с подходящия молив и гума, реших и този проблем
. Сега се моля, да не затворят детската преди август, за ремонт, че разпределението по Търново и Плевен ще стане сложно...
Надявам се вчера на всички софиянци да не са ви пострадали колите и къщите, ние слава Богу се отървахме без "счупвания", само Стефунът беше последен в детската, че чаках автобус половин час.
Морето, живот и здраве ще го видим за 3 - 4 дена към началото на септември и после отново в реалността.
Приятно лято на всички!