Ех, чета ви чета и не смогвам да пиша
Ама щом и Мих и Лили се разписаха къде без мен
Моят нос също си беше хронично запушен и беше от бременността. Лимоните в чист вид на мен най-ми помагаха
Аз имах възглавница за бременни (от вис виталис една смотана, дето пишеше, че е за кърмене ама и така свърши работа...). На мен ми беше незаменим помощник дори и в болницата, пъхах я и я мачках и я правех на нищо и сега вече не прилича на възглавница - пълнежа и стана на топки
Но аз имах страшни болки в таза от втория месец и реално никак не можех да спя, та с нея се ядваше
Матейчо расте прекрасно и дори не съм си представяла майчинството толкова приятно при всичкото ми чакане и бленуване
Само нощното ставане ме мори и то не поради недоспиване, а поради самото ставане, ама започвам вече в заспало състояние да се справям с младежа - добре че е кротичък
Днес го мерихме 2770 и направихме първия успешен опит да сучем на гърда и сега не стъпвам на земята от кеф
е дохранихме се с шишето, ама като за първи опити да си изяде лакоми 2/3 от порцията и дори не се замисли защо му сменям опаковката
Хайде всички да сте здрави и да си стискате до края щастливи с коремчетата, че аз моя така и не го разходих да го покажа на света