0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
ili-mili, защо си решила, че е гроздовидна бременност? Според мен, резултатът е нормален и не е в никакъв случай фрапиращо висок. Виж информацията в този линк, за да се ориентираш: http://www.betabase.info/chart/basic/single

Не ги приемай като абсолючно точни цифри, а са по-скоро като ориентировъчни стойности, които могат да варират при различните жени. Успех! :)
ra4o, днес ми е 16 ден след трансфера и съм с чхг 2400. Не знам дали е добре да отида толкова рано на преглед - има ли смисъл и ще се види ли нещо ако има проблем. От друга страна не мога да чакам. Ако не дай  боже  се окаже гроздовидна брем. по - добре да се действа веднага

Удвоява си се нормално. Вече би трябвало да се види и точка. Сподели с лекаря си тези съмнения, дано поне той/тя те успокои.
Стискам палци за успешна бременност и здраво бебче на финала!
Реших все пак да устискам до 09.04 (пада се 22 ден след трансфера) и тогава да отида на преглед. Така ме посъветваха и от спешния тел. на клиниката. По-рано едва ли ще може да се постави каквато и да е категорична диагноза и само ще се побърквам от притеснения
ili-mili такъв резултат 2400 имаше момиче, с което заедно правихме трансфер на 12 ден.
Оказа се, че е бременна с близнаци. Аз също бях с близнаци, пък стойностите ми бяха в пъти по-ниски.
Не мисли лоши сценарии, вярвай че всичко ще е наред!
*
Ми то май си мирише на близнаци  :wink:. Освен това нали се чувстваш добре,за състоянието ти? Няма някакви притеснителни симптоми?
/www.mamaibebe.com][/url]
ili-mili защо мислиш че ти е висок резултата?Моето ЧХГ на 14 ден беше 2150 и бях с един захванал се ембрион.Напълно нормално при някои са по-високи стойностите при други даже с по-ниски стойности бяха от моите а бяха с близнаци.
*
Здравейте, момичета.Искам да попитам пречи ли, ако не взема капки Ка вит преди пункция,че забравих да ги купя от София.
*
аз редовно ги забравям тия капки, едва ли е чак фатално, но е добре да се изпълняват предписанията.
*
До преди 3 години не ги предписваха,  но не е лошо да се пият, защото помагат да няма кървене след пункцията.

Здравейте момичета
В събота бях на трансфер на 2 бр бластоцистчета
Не сме от София и за да не пътуваме веднага до вчера бяхме на хотел.
Изписаха ми нош шпа 3х2 за 7 дни.
Миналата година пак минах по този път, но бях в друга клиника, имаше бременост, но 7-8 месеца ми казаха мисед.
Сякаш миналата година по лесно изкарах времето след трансфера.
Знам, че е рано, но нищо не усещам. Само напрежение в гърдите, болезнени зърна и много ми се плаче. От вчера постоянно ме избива на плач, и си поплаквам, но това ме притеснява.
Понякога преди цикъл ставам така ревлива

azman, много късъмет!
little_rabbit - Благодаря ти

В предни пост съм объркала като съм написала месеца.
Та в 7-8 ма седмица приключи с мисед
*
Привет дами и ra40,
От днес стартира и моята "същинска" стимулация. Ще ме стимулират с Puregon (Puregon pen 900). Та веднага се появиха в главата ми разни въпросчета (предимно от финансов характер). Ние сме по фонда и ГОРЕЩО  се надявам да не се наложи доплащане. Знам, че е строго индивидуално, но все пак ще се радвам ако някоя от вас е била по дълъг протокол при д-р Шефкетова и е била стимулирана със същото лекарство, сподели дали е имало доплащане. Поразрових се в стари теми и видях, че една "писалка" е около 600лв., която е за 4 дни и половина (аз съм с по 200 единици на ден, засега). Да но аз нямам никакъв спомен колко време ми продължи предишната стимулация (знам, че и това е индивидуално, но все пак). Благодаря предварително за отделеното време! Успех на всички борещи се!
С 200 единици на ден изобщо няма да доплащаш за лекарства.
Това, което е КРАЙНО недостатъчно, са хормоналните изследвания, за които може да се наложи да платиш допълнително. Брой си ги, за да си подготвена кога ще свършат, за да имаш пари в себе си (полагат ти се 10 хормона).
*
Ooo, little_rabbit, много ме зарадва! Те ми ги записват(хормоните) на картончето дето е за Фонда, но и аз ще си ги следя, щом казваш. Тях ще ги "преглътнем" някак (все пак са по 18лв.), но като гледам колко е скъп Пурегона...и настръхвам.  :D Благодаря ти за отговора!
*
Ами ,той "дългия " протокол май само такова му е името :wink:! Поне що се касае да стимулиращите лекарства! Количеството им не е по-розлично от "късия" протокол :lol:. А ти с твоите 200 единици на ден си направо най лекия вариянт :D! Споко! Важно е +++ да е финала! Стискаме палци!
/www.mamaibebe.com][/url]
*
Благодаря ти, ra4o!
*
Мириам, аз бях с 350 единици и не съм доплащала. Успех!
*
Благодаря ти, dizi!  :D А колко време (горе-долу) продължи стимулацията ти?
*
Благодаря ти, dizi!  :D А колко време (горе-долу) продължи стимулацията ти?

12 дни от първи ден на лекарствата до пункцията, т.е.10 тъй като последните два дни нямах инжекции.