Здравейте
Аз пак се завърнах, но за жалост не съм с добри новини.
Вчера бях на преглед на 3 ти ден за започване на лека стимулация, но док изобщо не ми хареса яйчниците. Левия изобщо го няма, не се вижда нито един фоликул, а десния и той е на път да си замине. От дясно имам 1 и още един, но по малък. Това което много ме притесни е, че Док каза, че
такива яйчници като моите не могат да произведат хубави и качествени фоликули и най вероятно това е причината за неуспехите ми. Зад гърба си имам 1 неуспешно ин витро, 1 спонтанно забременяване, но завърши с извънматочна(лявата ми тръба беше мноого нагъната) 1 спонтанно, но накрая биохимична, 1 успешно ин витро, което завърши в 9 г.с,(всичко това в друга клиника)
и последно март в Надежда един неуспешен трансфер от естествен цикъл от десния ми яйчник на 2 бр на 5 ти ден, пресни според ембриолозите хубави ембриони
Док каза нека да видим хормоните и тогава ще решим дали ще се стимулираме, е
пуснах хормони и Е2 на 3 ти ден излезе 48,72, а FSH 13,82
Назначиха ми 300 единици, и ми изписаха Фостимон за 3 дена. Не съм запознта с този препарат, предните опити бях с Гонал
До сега бях при Шефкетова и се изместих при Персенска. Шефкетова нито един път не ми е казвала подобно нещо.
Много ми е притеснено, ще имам ли взможност да сбъдна мечтата си.
Моля ви ако има някой който е бил стимулиран с Фостимон да изкаже мнение. Помагайте, отворена съм за всякакви съвети.