Danivan, Успех ти желая и ще следя с интерес новините от новата клиника Защо чак април инвитрото? А и друго да питам. Предполагам, че си сменяла клиниката. как става това. Първо говориш с лекаря си от Ню Лайф и вземаш някакъв документ че те приемат ли? после като ти се обадят от Фонда им казваш, че сменяш клиниката?
Защото аз подавах в Селена, тъй като там ме оперира д-р Даскалов тогава.
Здравей ! Относно смяната на клиниката да аз я смених. Когато ми се обадиха от фонда казах , че искам да сменя клиниката и им казах името на новата клиника за да променят заповедта за да е готова като отида. От там отиваш в клиниката която си избрала и те ще ти дадат декларация с твоите данни , че те приемат като пациент. Тази декларация ще я дадеш във фонда. По принцип няма да те върнат , но е хубаво да говориш с доктора
Относно инвитрото за април ще ме подготвя тъй като на мен ще ми е първо инвитро, трябва да проследи без стимулация колко фоликули правя, дебелината на лигавицата, задържам ли фоликули, и евентуално хормони,тъй като не сме се подготвяли предварително с тези неща. Надявам се съм ти полезна. Ще споделям как се развиват при мен нещата
Ти кой номер си?