За
захранването - дето ти е лъжичка-две такова, па онакова...за мен не си заслужаваше хамалогията честно да ви кажа. Да приготвя нещо, от което ще хапне 20 гр. тестово - давам готовото бурканче от магазина.
Я му хареса, я не му, пък и да му хареса - то първи ден - не бива да го давам колкото иска той, ама докато вече може - бурканчето е за боклука. Та хвърлях и си свирках в такива ситуации. Подчертавам - не ХРАНЕНЕ - за захранване става дума. Та цялата раУта у нас беше няма и 5 месеца със захранването (да въведа всичко важно и основно като групи), но като си спомня само колко ВИДА бурканчета купих за целта....
Ако това всичкото трябваше да го приготвям лично, пък да го издирвам прясно, пък БИО, то и сред зима (чакай нещо в сезон налЕ особено плод) - щях да се обеся.
Като мина на т.нар. "общо хранене" вече - друго е. Различно е и за съхраняване и готвене и каквото щете. Естествено, че ако имате нещо домашно, в сезон и баш на него му е ред да захраните - ще дадете него. Няма да купите бурканче я. Но за цялата схема на захранване (моята е "зачатска" много ясно
) - това всичкУтУ да го замразявам, разфасовам, слагам във фризер, в буркани...за лъжичка - две и после да хвърлям - наистина е безумна история и много труд. Излишен.
Има си куп квалитетни фирми за бебешки пюрета момичета, не е само аз да съм ги купувала въпросните, че да кажа, че са ОК. Не си крадете от времето за бебето и разходките сега, докато още е топло, зер да не е бурканче (
за захранването). Нищо им няма на бурканчетата, спокоооо.
Веднъж като захраних - бурканче повече не съм купила разбира се. Само мама отвори БИО-бурканената фабрика, ама го ядем всички все пак.