Мец, аз съм от три дни "в почивка" - разбирай, че Дани го взеха мама и баба, че аз тука приятелки на гости и ала-бала - да мога да обърна внимание... Имам спешна нужда да си почина от тази почивка точно
То нали рядко ме огрява - та като "скъсах синджира" - по цели нощи лаф, барове, пиене, до разсъмване... не мога повече!!! Искам си детето, да ме лази и тормози, уиски да не виждам 5 дни поне...дъртизъм вече, к'во да праИш.
Иначе преди детето - морски и други почивки, включваха и "разбиване" някоя вечер, ама не всяка - умерено така. През вечер-две, та успявах и да си почина и да си взема от "нощния живот" колкото ми е нужно. След детето обаче - много екстремистки ги правя тези неща, по обективни причини. Имам там 2-3 дни фри да кажем - и в тях опитвам всичко накуп да вместя. От козметичния салон, до обяд и вечеря с приятели + нощните излизания и то става такъв маратон, че после седмица реанимирам. Ама като знам, че скоро просто няма да ми се случи - как се ляга и спи спокойно, че предната вечер било тежко а?
Два хапа за глава, един за дископатията и излитам наново.
Сега переспективата да пекна и бурканизирам 20 кила чушки ми се вижда идеалната ваканция и релаксче вече. Преди три дни - не беше баш така. Носеха ми се токчета и рокли, ходеше ми се на бар почти истерично...е, походих си истерично баш
поне месец не ме търси за такива мероприятия. Но пък - беше си важно и баш навреме да я свърша и тази работа и сега ми е едно хармоничнооо. Дани ми е мил, та мил, та ми липсва.
Пърхам вече да ми го доставят в 19.30ч. и да го водя на парко-пицарията до нас и да му кудкудякам умилително. И после да си спим заедно, че три дни никой не ме е ритал и не ме боли кръста от огъване по спалнята, че да не му преча да се разстила - крайно време е да погъделичкам дископатийката. Иначе ще взема да свикна да не ме боли...