0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Anika85

• 195
  • Много се обичаме
Re: Дали съм бременна? - 8 част
« Отговор #620 -: Декември 19, 2014, 17:10:02 pm »
Да така е,разочорованието е голямо..аз правих шуър чек,но след няколко дни ще взема и престо. Да Kati_vm, трябва да ми дойде на 27. Може във вторник да си пусна един кръвен ,някой Знае ли в Бургас коя лаб.е надеждна?

*
« Отговор #621 -: Декември 19, 2014, 18:20:15 pm »
Да така е,разочорованието е голямо..аз правих шуър чек,но след няколко дни ще взема и престо. Да Kati_vm, трябва да ми дойде на 27. Може във вторник да си пусна един кръвен ,някой Знае ли в Бургас коя лаб.е надеждна?
Здравей, прекалено рано е уринен тест да отчете бременност. Не се стресирай излишно.Не е много сигурно и кръвният тест, който мислиш да правиш във вторник, дали ще отчете. Ако приемем, че на датата на ову е станало зачеването, това не значи, че от този момент започва производството на бета- чхг. Това става след имплантацията, която е теоритично между 5 и 8 ден след ову.
« Последна редакция: Декември 19, 2014, 18:22:02 pm от kati_vm »
« Отговор #622 -: Декември 19, 2014, 19:47:02 pm »
аз ходя в лаборатория "Лина",адресите им можеш да намериш на интернет сайта им  :)

Make an ovulation ticker
Дядо го няма-04.08.2015 г.
*

Anika85

• 195
  • Много се обичаме
« Отговор #623 -: Декември 19, 2014, 21:54:42 pm »
Благодаря ви  :bighug: :bighug:

*
« Отговор #624 -: Декември 20, 2014, 06:42:50 am »
Следа темата и много се радвам ,че  :bfp: :bfp: заваляха :D. Честито на момичетата и безпроблемни 9 месеца пожелавам :D. Аника,и Тошкина и Лина са еднакво надеждни.Навсякъде дават и референтни стойности,така че грешки са малко възможни,но за теб мисля е рано още да се тестваш.Знам,че нетърпението е голямо и чакането води до напрежение,но няма смисъл от недостоверен резултат. По-добре се отдай на Коледното празнуване  :D! Сега е най-магическото време на годината,когато чудесата се случват.Просто трябва да бъдеш малко още търпелива и те ще те намерят... :wink:
« Последна редакция: Декември 20, 2014, 06:44:44 am от ra40 »
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #625 -: Декември 20, 2014, 13:07:49 pm »
Момичетааа,аз реших да спра да ви занимавам с моите проблеми и да ви пожелая хубави празници,аз пак съм с темп. 37.2 и на всичкото отгоре кучето ми повръща и като я чуя как се дави и тичам и аз :D Дори сега като го пиша и ми става кофти : D Днес лежа цял ден,а утре ще пазарувам за бъдни вечер,ако имате желание пишете и вие как сте и как я карате :)
« Отговор #626 -: Декември 20, 2014, 13:42:58 pm »
НЕ СЕ СДЪРЖАХ И ВЧЕРА И АЗ СИ НАПРАВИХ ЕДИН ТЕСТ И БЕШЕ ОТРИЦАТЕЛЕН , НО НЯКАК СИ СЪМ СПОКОЙНА ОТ ТОЗИ РЕЗУЛТАТ. в ПОНЕДЕЛНИК СЪМ НА ЛЕКАР МОЖЕ ДА СЕ ПОКАЖЕ НЕЩО ЗНАЕ ЛИ СЕ. Е ПОНЕ СЕ НАДЯВАМ ДЕ. УСПЕХ НА ВСИЧКИ.   :)
И ПРЕКРАСЕН СЪБОТЕН ДЕН  8) :)
*
« Отговор #627 -: Декември 20, 2014, 14:02:56 pm »
Щом си в душевен мир,това е най-важно,защото него никой не може да ти даде,нито лекар ,нито приятел ,никой,ако се чустваш зле,така ,че е много хубаво,че си спокойна,приятен ден.
*
« Отговор #628 -: Декември 20, 2014, 14:23:49 pm »
Момичета , аз с 3 спукани фоликула след стимулация , нямам голяма надежда , не се чувствам грам бременна , изтощена съм от ангажиментите и някакъв  грип май , защото носа ми е запушен, спи ми се и имам някаква гадна температура 37,2.Обаче нито гърди ме болят , нито имам някакви "бременни" симптоми.Очаквам цикъл на 28 ,но тестове няма да правя , за да не си развалям коледата.Пожелавам на всички светли и приказни празници въпреки пролетното време.
П.П. Успех на всички които чакат + и безпроблемни 9 месеца на тези които вече го имат.  :hug2:

*
« Отговор #629 -: Декември 20, 2014, 14:27:16 pm »
Момичета , аз с 3 спукани фоликула след стимулация , нямам голяма надежда , не се чувствам грам бременна , изтощена съм от ангажиментите и някакъв  грип май , защото носа ми е запушен, спи ми се и имам някаква гадна температура 37,2.Обаче нито гърди ме болят , нито имам някакви "бременни" симптоми.Очаквам цикъл на 28 ,но тестове няма да правя , за да не си развалям коледата.Пожелавам на всички светли и приказни празници въпреки пролетното време.
П.П. Успех на всички които чакат + и безпроблемни 9 месеца на тези които вече го имат.  :hug2:

Наистина не прави тестове,изчакай да мине Коледа и просто вярвай,виждаш,че някои жени пък нямат никакви симптоми,така че....вярвай!
*
« Отговор #630 -: Декември 20, 2014, 14:38:41 pm »
Snapi, аз пък чета, че при много момичета запушеният нос, спането и температурата са част от симптомите, така че не бъди категорична, че ти липсват такива  :wink: . А и има повече от седмица до очаквания цикъл - при много бременелки симптомите се появяват по-късно или след датата на цикъла. Много е рано да се отказваш. Но за тестовете те подкрепям - изчакай да минат празниците и ако има повод след това, продължавай да празнуваш  :D . Ще стискам палци - 3 фоликула не са шега работа  osi_9 .
Весело посрещане на празниците на всички!
"Не ми казвай, че небето е лимитът, след като има стъпки на Луната."
"И все пак, докато имам дъх, топя ледените цветя по прозорците си, защото имам душа, която не може да не се надява.”
“Sad birds still sing.”
*

Anika85

• 195
  • Много се обичаме
« Отговор #631 -: Декември 20, 2014, 14:39:37 pm »
И аз така реших ,да изчакам датата на мц. Ако е рекъл господ ... Пожелавам на всички чакащи най- хубавият коледен подарък! Весели празници!

*
« Отговор #632 -: Декември 20, 2014, 14:43:43 pm »
Весели празници на всички,не ги пренебрегвайте,все пак са само 1 път годишно,нищо че е 10 градуса и никак не е коледно..
*

Anika85

• 195
  • Много се обичаме
« Отговор #633 -: Декември 20, 2014, 15:02:46 pm »
И само да вметна че и моят нос е запушен от известно време:)

« Отговор #634 -: Декември 20, 2014, 15:48:14 pm »
Весели Празници и от мен момичета,Благодаря за пожеланията и на всички чакащи,вярвайте и дано чудото стигне и до вас както при мен и посрещнете новата 2015 с хубави коремчета preggo :bfp: :bighug: :goodluck:
*
« Отговор #635 -: Декември 20, 2014, 15:55:57 pm »
Благодаря ви,върнахте ми надеждите.Ще ви информирам око има нещо.Прегръщам ви силно.

*
« Отговор #636 -: Декември 20, 2014, 18:28:16 pm »
Весели празници! Нека Коледния дух сбъдне най-съкровенното ви желание! tree2a santa2
*
« Отговор #637 -: Декември 20, 2014, 20:15:28 pm »
Весела и светла Коледа желая на всички вас и още плюсове да имаме в темичката пред прага на новата 2015.
snaPi и аз съм с три фоликула, но естествени без стимулация и аз чакам цикъл на 27 декември, но моите мисля още не са се спукали, така че явно с тия шантави Ову тестове няма да мога да хвана каквато и да е било Ову този месец. Ще правим любов, а ако Господ е решил да ни зарадва с мъжа ми за Коледа - ще съм най-щастливия човек на земята.

Светли празници момичета и вярвайте в чудеса!

« Отговор #638 -: Декември 20, 2014, 21:22:00 pm »
Мамасита надежда винаги има докато не ти дойде М.  :crossfingers:
Аника85 ще чакаме да ни кажеш резултата  :crossfingers:
Снапи като си отворих графиката си спомних че и аз бях нещо като настинала в месеца,които забременях.помня че ме болеше много гърлото и постоянно пиех сироп за кашлица,запушен нос и вечер много ме втрисаше и някакви гадни киселини.като помислих почти никакви симптоми за бременност ,а то какво се оказа.така че имай вяра и надежда може чудото да е станало  :crossfingers:
Рачо на вас още малко ви остава да не ви зарадва бебока по-рано  :wink:
Весели празници и дано за Коледа  да получите най-голямото чудо на живота,а на тези които им предстои да станат родители да са живи,здрави и да имат прекрасни здрави деца  tree2a

Make an ovulation ticker
Дядо го няма-04.08.2015 г.
« Отговор #639 -: Декември 20, 2014, 21:57:21 pm »
Аз също се разболях точно след овуто, и аз пиех сиропи и парацетамол за температурата, после болки в ухото и  накрая ме удари в зъбите и аз нямах големи надежди за този месец дори сестрата при Доки ми беше казала,че щом съм вдигала температура едва ли ще се захване, но ето че чудото стана!