Mousyt, няма какво да се панираш. Щом моето оцеля до 3 години и половина, въпреки че аз съм му майка - значи всеки може и ще се справи
Чакаме с нетърпение да кажеш, че сте си у дома заедно с Матей.
JBrul, аз съм точно обратно. Сутрин съм голяма свежарка, вечер хич ме няма.
Твоето е по-удобно, просто защото светът е устроен за ранобудните, не за сови като мен
Ама...дълга тема това, а и не е възможно да обясниш на човек, как на теб ти се спи зверски в 9 сутринта, точно както на него би му се доспало в 2 посред нощ. И, че не зависи от теб дали е така, или не е. Много е гадно - повярвай ми. Как ли не се мъчих с години, то не бе режими, не бе чудеса...тцъ. Такъв ми биоритъмът просто и си нагласих живота според него в крайна сметка. Една от главните причини да избягвам неистово работа с нормирано работно време апропо.
Уреди, всякакви - винаги съм обичала да си купувам, по различни причини. Или някоя нова краста (като сушенето на зарзават сега
), или нещо видя и ми се стори, че ще ми улесни живота в битов план (обикновено не е така). И електронни термометри така ми събират прах, считах че с дете ще са ми баси удобството, ама не. Апарат за кръвно - ползван 2 пъти, тестово. Като бременна си го купих, въпреки че съм хипотоничка, че то нали като бременна...
Някои, купени ей така от чиста краста са ми много полезни пък . Като машинката за отстраняване на "топченца" от плетени тъкани. Обикновено - не много скъпите и рекламирани уреди се оказват успешните ми покупки. Изключенията са няколко, ама за по-едрогабаритна техника.