Е, хайде честито и от мен на всички именици! Да ги покровителства Светията им и да си носят с гордост името.
Мишанта, ама то у вас много празници на децата се събират за кратко време. Радост голяма октомври и ноември. У дома ще е така през май-Гошко има рожден и имен ден на 5-ти и 6-ти съответно, а Кирето ще има имен ден на 11-ти май. Днес родата се събра около малкия Димитър. Таткото смята, че празника е минал добре, ама накрая стана недоразумение между мен и майка ми и азизбухнах малко грубо. Изглежда доста напрежение ни се събрало покрай съвместните ни грижи за близнаците. След още седмица ще я пускаме да си ходи у дома мисля, че ми е по-спокойно тогава. Ще идва само "на повикване" при нужда. Помощта и до тук е неоценима, много се тревожа, че се уморява, а и умее да бъде изключително досадна. Абе аз съм си свикнала са си живеем сами, а и на дърти години за пръв път от как завърших училище прекарвам толкова време с нея, при това-разчитайки на помощта й. Нещо не юи е комфортна тази ситуация. АМоже и аз да съм малко темерут, знам ли, ама ознервено юи е и туй то. Ама шъ съ Упраим.