Добър ден
втасах да погледна темата
Честит рожденник на мишанта!
Dodich, това са животинките, от които ме е гнус
и не смея да ги доближа
Моят дзвер от аватара в събота вечер ухапа дете. Днес вече почвам да идвам на себе си.
Вината, че точно с моето куче се случи не ме напуска.
Има една групичка лапета, които висят на вратата и вият като върколаци и го викат по име, "я лай, бе, да видим как лаеш", но винаги съм била до кучето и ги навиквам да не го дразнят.
В събота вечер го пуснах на двора и влязох за 3-4 мин. да взема една съдинка.
Чувам силни крясъци, в първия момент си помислих, че пак са почнали с пиратките, показвам се навън и онемях, кучето се намира на улицата и скача, деца пищят.
Нямам спомен как съм го уловила за козината и прибрала.
Връщам се на улицата, две девойки и едно момче в шок, ревящи, звънящи на 112 "тука куче ни нападна", виждам че момчето е наръфано в подбедрицата над свивката, нито в състояние от уплаха да си каже името, нито годините. Дойде баща му, аз прибрах колелото му у нас.
През тези пет минути, докато казвах на бащата какво се е случило, девойките ги взели техните с колите и си тръгнали тихомълком.
Оставам сама и не знам нито кои са децата, нито пък родителите.
След половин час едното семейство го виждам в колата си стои на площадка пред нас. Отивам и виждам, че са хора живеещи по-надолу по улицата. Преди да съм си отворила устата, майката е жена с речник в стил Ваня Червенкова - "ще ти направя живота тъмно черен" Триста клетви ми стовари, не знаех, че детето им е боледувало от левкимия, цялата и мъка превърна в гняв върху мен. Бащата стои и мълчи, после казал на друг комшия, че искал да попита какво е станало, но от жена му не могъл. Нито пък аз можех да взема думата.
После дойдоха другите на второто момиче. Тези не буйстваха поне, че да се чуем. Момичето се беше посъвзело от шока, та то взе да обяснява как е изкочило кучето.
Взехме телефона на ухапаното дете, мъжа ми се обади, вдигна майката, детето щели да го шият.
На другия ден ни търсиха по телефон да питат дали кучето е ваксинирано, детето било добре, възстановявало се.
Снощи пък ние се свързахме да издирят къде е настанено, да получим по-конкретна информация.
Сега чакам да ми кажат.
Можеше да се случи с всяко друго куче, гадното е че се случи на мен.
Хубава седмица!