Врабчо, домашно червено - нямам, ама все някой ще има, не се съмнявам
Ели Гигова даже бях забравила, че е в къщата. Никакво отношение нямам към нея точно, нито съм я гледала извън изявите й на водеща на това световно по футбол... Да видим дали ще се размърда изобщо.
Додич, абсолютно на същото мнение съм за Тити като човек и качества (каквото знам за него). Казвам само, че за този ББ, личният ми зрителски мерак е "да има интрига" до края, а не предизвестен победител. И другите да ги видим, пък не се знае... Много ми е интересна Вулева и освен това - тя лош имидж има в очите на светските персони, които дъвчеше без никакви задръжки и еърбеци години наред. Ама гледам, че и те взеха да омекват спрямо нея... "Редовите граждани" обаче - изобщо не се зле настроени към Албенчето по повод коментарите в предаването й - таман напротив. Та там - не се знае, знае ли се колко подкрепа би получила тя, ако се окаже номинирана. Ракия не пия никаква та...цялата е за теб има много, ама наистина много, споко. Ти само ела.
До края на ББ - ще стана завършен мазохист от толкова гледане на Венета.
Ама наистина нечовешки ме нервира тая женица...ми пусто, като така наредиха формата, че за да не я виждам - трябва да не гледам лайфовете и "Голямата уста" (където за момента пък се случват половината интересни неща, от които следват още интересни неща). Като се заговорихме за Албенчето Вулева - считам, че ще е в пъти по-добра водеща на таково предаване като Венеткиното "Горещо" и изобщо - би я отвяла, ако я замести в коя да е от другите й изяви. Да не говорим за тези в ББ конретно - Вулева все едно за там е родена. И не им сравнявам чисто професионалните качества и акъла само, ами при Албена липсва онзи "селяндурски манталитет", който при Венета ми предизвиква позиви за повръщане редовно. Ако си го проявяваше само в личния си живот - бива, ама да й личи толкова във всяко действие като водеща - пффффф
Този пост го пиша час сигурно вече и зяпам ТВ едновременно и докато зяпам - Венета пак ме разби с пачата си мисъл и изказване. Тачо бил супер, цяла България му симпатизирала, не само тя лично
и той щял да спечели ББ според нея. Не я знам какво е пила преди ефир, но искам и аз същотоооо
И аман вече от тия врачки, баячки, магьосници и пр. дето ги кани. В нейното си предаване - ок, авторско е, да си се излага както си ще. Тук няма ли шефове и някой дето да я озъпти по тая част бре?!!! Оная щуравата Николета ще гледам сега и ще я слушам да кудкудяка простотии, ще речеш че Венета не ми стига. Иначе Сончето Колтуклиева е добро попадение като коментатор - кЪт черната Златака е: "так-так"
Врачката речИ, че следващите 7 години - Жени и Тачо все така ще я карат - рога и скандали и чаааак след това щяло да стане ясно дЪл ще късат форевър. Спете спокойно значи - до края на ББ поне - ще им гледаме панаирЯ и да не щем. Не, че е нужно да си врачка да го "предвидиш" това, ама кЪт е рекла Венета, че не може да минем без врачка - к'во да правим. Врачката обЕсни на най-близкия приятел на Тачо, че хабер си нямал от Тачо, Жени и техния живот, нея да слушал, тя знаела...Абе чудо, чудо и смяххх.
Тачо каза, че той първи изневерил на Жени де, което не се понрави на Райкова хич. Тя въртя, сука, барем той промени отговора си, ама не. И за финал - от ББ пуснаха видео-монтажче как Линдарева се усуква на Въргала и му лепи целувчици, той пък не се дърпа и също я целува по бузките. Но не е изтекла годината, бива и за имиджа на Линдарева да се погрижат и да запише трети женен в актива си "създавам семейни проблеми - всЕкакви". Според мен - няма никакво място за подобна интрига, ама Венета като се закани, че това ще й е тема на следващото предаване вероятно - бройте, че интригата е забъркана.