0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Мони беше на 47 дни като се разболя от бронхит пневмония, вирусна.Беше много тежко.Тогава лекарите ни забраниха, защото в дъжд времето е много влажно и не е добре за хора с дихателни проблеми.То имахме сумата му и забрани, но една по една отпадат с времето.

О, миличкото Мони. Ти ми беше казала, че е боледувала, но не знаех че трябва още да се пазите.
Дани, ако стои вкъщи без да излезнем ще подивее, като повечето деца де. Навън е като отвързан. Никакво спане. Само зяпа и се върти, сакън да не изпусне нещо. Много рядко успява да заспи.
*
Смайли благодаря  :D,всичките дечица са прекрасни
 Оф Маги ,милата Мони какво сте преживели. :(
Михче ще сте си скоро заедно всички те са герои

И при нас коликите не ни бяха много,давах й Инфакол
Алекс дано му минат бързичко   :wink:

*
Ох, какви сладури сте си сложили като аватари само, направо да ги изпапкаш. Наистина времето до годинката е най-хубаво. И аз така се чувствах с баткото като вече пълзеше и не се интересуваше много, много от мен. Първите усмивки, първите зъбки. И аз все се опитвам да си спомня как сме живели цели 10 год. заедно преди да се появят децата, а сега как изпълват дните ни.
mih, дано скоро си приберете мишлетата.
Алекс 77, неприятни са коликите. Дано не ви държат дълго време. Ние с баткото имахме около 2 седмици по-силни колики, но ни растроиха целия режим на спане и хранене та чак до 4 месец.

*
Момичета,благодаря ви за подкрепата :bighug:

Алексче,дано наистина минат по-бързичко тия колики:)
Ех,тия колики дето тормозят бебешоците............
Каката ще помага с мерак сигурно:).На една моя приятелка по-голямата й щерка, пак на толкова години11-12, много й помагаше.Но с порастването на бебето й поомръзна :lol:В началото не даваше даже на никой да я държи и целува :lol: и започна все да пита майка си дали я обича и искаше все да я целува :lol:.
*
А добър ден.Какво правите в това дъждовно време, поне тук в Плевен вали.Добре че вчера излизахме с Мони, че откачам в къщи вече.На нас ни избива поредния зъб, ту се спи, ту не, но ще избие и той де ше ходи.

*
Добър ден!
И при нас вали  :x няма излизане значи.Ние тези два дни се сме в движение,бяхме с Вики в София аз на преглед ,а нея  я запознах с Лекарката която направи така,че сега тя да е при нас  :),после се разходихме и така минаха тези дни.Купих й коледна рокля и шапка за да направим и коледна
фотосесия  :P.

Маги дано бързо да излезе зъбчо,иначе като цяло с излизането имали Т или нещо друго или добре ги понася?

Привет и от нас  :P
Тук валя само сутринта, после изгря слънце и досега бяхме навън.
Маги, дано бързо да избива зъбчето. Дани още няма нито един. Не се оплаквам, че като ви чета ...
Аманда, и аз ги гледах тези коледни костюмчета по разни сайтове и в Джъмбо също. Много некачествени и изкуствени ми изглеждат обаче, но предполагам, че е така, за да не е безбожна цената. Ти откъде купи?
*
Да точно от Джъмбо купих имаше за момче и момиче размерите са 0-6 и 6-12 месеца.Ми да ти кажа не е кой знае какво качество ,но при положение, че ще се използва за някакви си часове си Ок и цената е добра  :wink:.Нещо като кадифен мек плат е материята.

*
Благодаря за отговорите за цикъла. От време на време ми се появява пмс, но досега се оказва фалшива тревога.
Ние си излизаме всеки ден, освен ако падне гъста мъгла или пък мама много я мързи  :oops: Тогава, ако е уикенд вързваме слинга около тати и го изпращаме по живо по здраво да обикаля гората за гъби. Чак не ми се вярва, че се съгласява, а напоследък го заподозрях и че му харесва.

Момичета, от 3-4 дни слагам беба в кошницата за кола, вързала съм и играчка или просто платче и на нея и харесва там. Много по-различно ли е в шезлонга? Не че ще купим, но просто се чудя.

Иначе сме супер, смеем се с глас продължително и говорим с часове. Тази сутрин диалозите започнаха още в 6:30 и тати му се прииска да се застреля и самообеси едновременно, хихи.
Досега сме сложили само втората противохепатитна ваксина. Аз отказах веднъж четиривалентната +1, имам намерение да изчакам петвалентна, а после и шествалентна. Това тройно бодене всеки месец никак не ми се нрави.
Лили, шезлонгът е много подобен според мен на коша за кола, само дето по-лесно се люлее. Дани така и не хареса шезлонга и аз го продадах отдавна.
Браво на вашия татко  :P
Нашият татко е ранобудник и той все още поема сутрешната смяна за преобличане и хранене на бебето.
*
Еха, супер! Калина сама се люлее в него, особено когато се развълнува  :D Абе подозирах аз че съм случила на дете  :D

Ние днес между усмивките сме малко по-кисели и аз естествено заподозрях зъби, та сега чета за кехлибарените гердани. Някой ползвал ли е?
*
Всичко с което може да се удуши е много далеч от нея.Пробвах разни неща, истината си е кремче за обезболяване и Панадол при много големи кризи.Не съм садист боли ли го детето, реве ли от болка давам Панадол.Мажа защото иначе няма заспиване.И температура вдига над 38 и дадох Панадол.Не е лесно при нас със зъбите, но до такива неща не опирам, не им вярвам просто.На мен тия кехлибарени гердани ми изглеждат лесен начин да се самоудуши.
Усмивки, май отговорих за зъбите :) Имаме 6 броя, избива нов.Има нощи дето спим и такива дето не.Има дни в който е прекрасна и такива в който само мръна и приревава.Но всичко ще мине, да е здрава.

*
Маги, мога да те успокоя, че ви остават само 14  :wink: най-зле е до кучешките, някой от кътните не разбрах как излязоха.
*
Алекс, при нас коликите бяха ужасни. Започнах с абоколикен и определено имаше ефект. Болешея и ревеше, но се търпеше положението, само вечер и после заспиваше около полунощ. Но след първата ваксина стана пак кошмар, тогава ми пратиха Лефакс от Германия и за дни намаляха коликите, сега давам само ако е свие корема. Мажех и с крем wind salbe, пак от Германия.  За зъбките бе са изникнали, но така си блъскаше юмруците в устата, та като започне така мажа или с гел или с прахче на. Nelsn, teetha, те са ми пратени от Англия, секунди и спира да нервничи. Nelsons е фирмата, тоя телефони да редактирам. Не дава.
« Последна редакция: Ноември 17, 2014, 20:19:55 pm от stoeka71 »
*
Маги, уж навсякъде твърдят че няма такъв риск, защото едисикакво. Но пък как да съм сигурна, че не купувам менте и че е направена така че да няма риск - не знам.

Тази вечер дадох най-накрая чесалка. Нали не трябва да се притеснявам, че върху опаковката пише 4+? На Chicco е. Засега не мисля да я охлаждам (има такава опция).
« Последна редакция: Ноември 17, 2014, 20:35:00 pm от lili2011 »
Тази вечер дадох най-накрая чесалка. Нали не трябва да се притеснявам, че върху опаковката пише 4+? На Chicco е. Засега не мисля да я охлаждам (има такава опция).
Не е проблем, Лили.
Аз не съм изстудявала, защото си мисля, че може да се разболее, ако си пъхне нещо ледено в устата. Може и да не съм права. Не знам.
Лили,не е ли рано за зъби?Митко започна да си смуче  юмрука или пръстчета за продължително време в устата,а понякога така се плюнчи зверски,ама си викам,че е рано да пробиват зъби.Ще питам в сряда докторката.Нашите ги поставяме в кошниците за кола и им е добре.Мите много обича и често заспива там-и с люлеене и без.Кирето седи когато е буден,за да "разговаря" и да бъде забавляван с песни,комплименти и разни други номера.Ще ги ползваме докато е възможно.
*
Хоуп, малко е рано, но не е невъзможно. На моя син му излезе първото зъбче няколко дена преди да стане на 5 м.

Лили, щом досега не сте взели шезлонг, няма смисъл тепърва да купувате. Моите обичаха, особено големият. Но като станаха на 5,5-6 месеца и взеха да се въртят много, така че почти се обърнаха с шезлонга, тогава го прибрах.
« Последна редакция: Ноември 18, 2014, 00:00:33 am от blue_sky »

*
Според мен е много рано за зъби. В рода на милото излизат даже късно (но в нашият не знам). Отдавна се плюнчим много, чешем с ръцете, вчера вече много яростно чешеше и приплакваше както се смее. Дано греша и да излязат по-късничко. Освен леко повдигане на венеца нищо друго не се вижда.