Добро утро
Мерси за кафето и новата тема
за кучето, това е урок за всички. Аз и преди съм писала тук в друга тема, че съм нападана от каракачанки и как овчаря се смееше под един дъб, чиста случайност, че друг човек ме е чул от поне 800 метра и да успее да тича навреме да ме спаси. Та ужаса от кучета си го нося и сега.
Особено по-едро куче да се води между хора, независимо как е обезопасено, за мен е неприемливо, на всеки се е случвало да прави на тротоара място да мине едрото куче със собственика, много важно, че е на повод, като предизвиква страх.
Моето съм решила, че ще бъде за вкъщи и водено на място без хора. Ама ето, че щом е изкочило, има грешка. Вчера го пробвах за реакции, сам ми показа от къде се е изхлузил, като малко дете превъзбудено от нещо.
Най-важно, че детето е добре. Моят човек го намери с 10 минути телефон - къде е, име, години, състояние, кой го гледа. Днес ще влезе в отделението да го види. Детето се възстановява нормално за такива случай - смяна на превръзки и вливане на антибиотици. Ухапването е само това, което и аз видях при инцидента, че ми беше притеснено да няма още.
Непонятно ми беше поведението на другите родители, щом на техните деца им няма нищо, палят колите и се омитат.