0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Смях, раздумка и кафенце - 7
« Отговор #860 -: Януари 06, 2015, 11:16:58 am »
Ра4о, Zhristova, благодаря! Този пъзел с 3D очила, по ли се харесва на децата?

Ами, не знам дали е по-харесван. Според мен децата едва ли обръщат чак такова внимание на подобни екстри. Ние случайно го видяхме и го взехме, за да е нещо по-различно, че девойката по принцип си има много пъзели.
За елеците - имах подобен и много топли. Удобни са за носене и под зимно яке, защото са по-тънки. Ако се използват по предназначение, получателите ще останат доволни.
"Не ми казвай, че небето е лимитът, след като има стъпки на Луната."
"И все пак, докато имам дъх, топя ледените цветя по прозорците си, защото имам душа, която не може да не се надява.”
“Sad birds still sing.”
*
« Отговор #861 -: Януари 06, 2015, 11:19:14 am »
Добър ден и честит празник! Да са живи и здрави всички именици!
Смайли и според мен 500 парчета е ОК. Подарявах такъв миналата година на една 9 г. госпожица и много го хареса.
*
« Отговор #862 -: Януари 06, 2015, 13:32:28 pm »
Честит празник на имениците. Здраве и късмет през цялата година.

Я да направя "анкета"  :lol:. Ако ви подарят такива поларени елеци за домашно носене, ще ви харесат или не?
http://www.decathlon.bg/ziletka-forclaz-200-damska-id_8072128.html
http://www.decathlon.bg/elek-ot-polar-forclaz-50-id_8189216.html

Аз елеци не нося, така че мнението ми не е меродавно. На мен ми е студено на ръцете от рамото до лакътя и тази дреха елек ми е безсмислена. Все пак мъжкият е по-готин, има един джоб повече, хубаво е, че джобовете са с ципове, няма да ти изпада телефона.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
« Отговор #863 -: Януари 06, 2015, 14:40:32 pm »
Rtfrtf, защо да не е меродавно, напротив, те и моите именици може да не носят. Всъщност за момичето знам, че носи, само за момчето не знам.
Аз обичам да си слагам вкъщи като ми стане хладно. За навън не ползвам.
Не са нещо особено, но той и моят бюджет като за 3-ма празнуващи не е много голям.  :oops:

Додич, май последно към 200 парчета ще се целя. 500 ми се вижда като за напреднали  :lol: Дано намеря нещо със Замръзналото кралство.

Тук някакъв сняг пак прехвърча....
*
« Отговор #864 -: Януари 06, 2015, 17:39:59 pm »
За елеците - имах подобен и много топли. Удобни са за носене и под зимно яке, защото са по-тънки. Ако се използват по предназначение, получателите ще останат доволни.
Подкрепям мнението на zhristozova. Зимно време елекът ми е основен елемент от облеклото.
Смайли, много са хубави показаните елеци.

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
« Отговор #865 -: Януари 06, 2015, 21:32:51 pm »
Смайлс, 200 части за осемгодишно дете ми се вижда твърде лесно. Синът ми реди от 300.

« Отговор #866 -: Януари 06, 2015, 21:34:50 pm »
Благодатя момичета  :P
В крайна сметка купихме елеците. На живо са по-хубави. Ходихме и до Комсед и до Orange, но пъзел не харесах. Нещо много обрано беше. Утре ще проверя в Джъмбо.

Иначе само за инфо. На пъзелите с 300 парчета пише 9+ а на тези със 100 пише 6+

PS. Блу, писали сме едновременно :)
А и съм объркала годините. Момиченцето днес става на 7.

Още един PS  :P
Аз питах майката на моята кръщелничка и тя ми каза, че на 8 и половина реди с 200 ..... Явно като повечето неща си зависи и от детето.
« Последна редакция: Януари 06, 2015, 21:41:40 pm от 47 Smiles »
*
« Отговор #867 -: Януари 06, 2015, 21:43:22 pm »
Ходихме и до Комсед и до Orange, но пъзел не харесах. Нещо много обрано беше. Утре ще проверя в Джъмбо.

Смайли, мисля, че Рачо беше споменал за Хиполенд - там по-рано бяха доста заредени откъм пъзели. Сега не знам как е, но ако ти е удобен някой магазин, можеш да провериш.
"Не ми казвай, че небето е лимитът, след като има стъпки на Луната."
"И все пак, докато имам дъх, топя ледените цветя по прозорците си, защото имам душа, която не може да не се надява.”
“Sad birds still sing.”
« Отговор #868 -: Януари 06, 2015, 21:57:10 pm »
В МОЛ-а, който ни е по-близо няма Хиполенд за съжаление  :?
*
« Отговор #869 -: Януари 06, 2015, 23:01:29 pm »
Смайли, в малкия ЦУМ на Пиротска на 2 ет. има щанд само с пъзели. От там си купувахме редовно преди 2-3 г. и има много голям избор. Дано ти е удобно като локация.

http://www.marniebg.com/
*
« Отговор #870 -: Януари 07, 2015, 07:32:43 am »
Добро утро!!! :o Втора утрин аз сервирам кафето,а не е рано....??? Къде е нашето Зайче-ранобудниче??? :wink: Нищо.удоволствие е да ви предложа едно зимно кафе,като за адския студ навън. :lol:
Елеците на мене много ми харесаха и честно казано,много са функционални!! От кой магазин ги закупи,Смайл? А за пъзела,щом детето е на 7,то по добре нещо до 300 части.
Лек ден и внимавайте как се обличате и къде стъпвате... :)Абе,най-добре е да не излизате без причина :wink:.
/www.mamaibebe.com][/url]
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #871 -: Януари 07, 2015, 07:58:47 am »
Добро утро и от мен!
Нека е светло и топло в душите ви, въпреки големия студ навън!
« Отговор #872 -: Януари 07, 2015, 08:30:18 am »
Брей,Пеше,ти на романтика го удари таз зима.Няма все да се оплакваш от студа,я.Така те помня от миналата година-докато се радва на лятото,че нали беше хладно до август чак,и взе да пустосваш септемвийското зчхлаждане.Разбирам те,и аз съм топлолюбиво животно.
*
« Отговор #873 -: Януари 07, 2015, 08:56:34 am »
Добро утро и честит Ивановден! Да са ви живи и здрави малките и големи именици!

*
« Отговор #874 -: Януари 07, 2015, 09:01:07 am »
Добро утро  :D

и по-студено и било, само ми се искаше малко сняг на юг да имаше

Честито на празнуващите!
« Отговор #875 -: Януари 07, 2015, 09:19:03 am »
Добро утро и честит Иванов ден на всички празнуващи :P
Ra4o, страхотно кафенце! Елеците са от Декатлон. Мъжът ми ги взе, че е точно до неговата работа магазина. В Бургас май нямат магазин, но може да се поръчва от сайта им.
Dodich, този магазин ми е далеч, но ще го имам предвид за друг път. Наистина изглежда мега зареден.
Знам, че и в Буктрейдинг има по-голямо разнообразие от пъзели.
Тара, ние имаме сняг, но вече си е загубил чара. Или е мръсен, или е заледен или и двете...
Пешето и аз така я помня със студа и печката  :P

Вчера си напазарихме да опитаме различни сладки и сега съм ги започнала лека по-лека.... кокосова наслада, топки рафаело, негърче, салам с бискиви с мармалад, бял фъч с бадеми .... :eating:
« Последна редакция: Януари 07, 2015, 09:21:24 am от 47 Smiles »
« Отговор #876 -: Януари 07, 2015, 09:23:57 am »
Добро утро, милички  :D
Рачо, чудесно кафенце си сервирал  :D

Честит празник на всички с имен ден днес. А те не са малко. Живи и здрави!
*
« Отговор #877 -: Януари 07, 2015, 09:38:19 am »
Добро утро и честит Иванов ден на всички празнуващи!  :)

Рачо, кафето е чудно. И аз отивам да направя едно и да замезя със сладкиши, че празнуващите колеги са украсили офиса. :)
Смайли, ако не сте опитвали сладките на "Аби" имат уникални ореховки с крем и зелени смокини от сладко. Горещо препоръчвам.  :)
« Отговор #878 -: Януари 07, 2015, 09:41:26 am »
Смайли, ако не сте опитвали сладките на "Аби" имат уникални ореховки с крем и зелени смокини от сладко. Горещо препоръчвам.  :)
Изброените са точно от тях. Другият път ще тестваме и ореховките. Засега фаворит ми е белият фъч.
*
« Отговор #879 -: Януари 07, 2015, 10:04:47 am »
Ооопппссс,аз пак пропуснах :( В периода на именните дни е направо срамота... :oops:. Много да са здрави,усмихнати и обичани ,всички именници на Ивановден!!!  :D :D
/www.mamaibebe.com][/url]