Бебе, Лиди, здравейте!!! Отдавна не съм влизала във форума, защото нямах никакво време. Бебе, задължително повтори инхибина на следващия месец, може това да е било нещо моментно. Прочети темата добре и виж, че при мен първия резултат беше нисък, а втория се оказа малко по-висок, макар че пак е под нормата. Аз също имам не толкова обилен цикъл, даже след иксито ми е вече 3 дни само и то на третия вече почти нищо нямам. Бях при док. Тодорова, но на частния й кабинет, който се намира на ул. "Пенчо Славейков", прегледа струва 30 лв. Останах с добро впечатление от нея. Аз имам проблем със щит. жлеза, намалена функция и доста високо ТСХ- близо 12. Започнахме лечение с 1/2 табл. Л-тироксин за 4-ри дни, а по-нататък по 1 хапче един месец, след това контрола на ТСХ и ако се наложи нова доза/Л-тироксина ми е от 100мг/. За антителата, които също са ми доста завишени ми изписа аспирин протект и селен. Едва когато ми влезе в норма ТСХ-то можем да започнем втори опит. Отчетох се май доста подробно, ако имате някакви въпроси ми пишете!!! Лиди, при теб как стоят нещата, ще започвате ли? Може да ми пишете и на лични, защото май доста разводнихме темата. Бебе, ти не ходеше ли при док. Стаменов, той какво мисли по въпроса? Ако има въпроси съм насреща, може с малко закъснение, защото напоследък нямам много време да сядам на компа!!! Чао засега