Момичета,
Минавам само да ви кажа да не се отчайвате и да не спирате да вярвате.Ако сте достатъчно упорити да преследвате мечтата си,ако вярвате в лекарите си и в това,че чудесата се случват,то ще дойде и вашият положителен тест.
Аз съм пациентка на д-р Юнакова.Имам два неуспешни стимулирани опита,лапароскопия, при която ми махнаха лявата и клампираха дясната тръба,с тромбофилия,завишени нк клетки,завишено ТСХ,лек мъжки фактор.
С две думи-с доста екстри.И след втория опит имахме да замразим 4 ембриончета.Два месеца по-късно беше първият ни замразен трансфер на 2 сладоледчета.Това са нашите сладоледчета,защото за първи път видях положителен тест и започна да се случва нашата приказка.
Никога не спрях да вярвам,не спирах да търся какво още да направя и да изследвам,винаги мислех поне 1-2 хода напред,бях пълна с планове.
В нашата клиника намерих много разбиране и спокойствие,обичам си лекарката и целия екип на клиниката.
Надявам се да ви предам поне мъничко вяра и надежда.Исках да ви напомня,че чудесата НАИСТИНА се случват!!!
Успех,момичета.