Здрасти
Вени, Мише, стискам палци и на двете ви бързо да отминат драмите със зъбите и да няма нови такива.
Вени, като е с пълна упойка поне ще могат да направят възможно най-много зъби. Знам, че те е страх! И мен ме е страх от пълната упойка доста.
Ние сме в една безконечна драма с трета сливица от месеци. Щяхме да я вадим три седмици подред, и все не успяваме - кога СУЕ-то високо, кога доктора не бил на смяна. Смених лекаря и сега ще видим какво ни чака! Надявам се на някакво чудо и да не се налага да се вади (въпреки, че казаха че сливицата е много голяма и много пречи).
Значи всички имаме притеснения относно тази пуста агресия. То е ясно, че светът е такъв в момента. Но, някак ми се иска поне в детска възраст да не се нараняват едно друго. Дечицата са си отражение на възрастните и като ни гледат ние как се държим, копират. Направо ми е страшно накъде отиваме, наистина! Децата са прекрасни, ни в този изнервен свят, много бързо стават агресори, ако имат предпоставки. Този зор за съревнование, да имат най-хубавите играчки, да получават всичко първи и да са все отгоре, не е особено здравословен според мен. Освен това, някои родители, като че ли бъркат даването на свобода с пълната липса на възпитание и слободията. Моето дете не е най-послушното. Аз съм правила и ще правя много грешки във възпитанието. Но, постоянно говоря, говоря, и пак говоря. Когато нагруби някого, или не си дава играчките, настоявам да се извини и да сподели. Мисля си, че това е начинът да се научи.