Аманда страхотни сте и честита ви 1-ва годинка
Да сте здравички!!!
Смайлче аз каши вземах само на Аптамил, че сме и на такова АМ по принцип, а др особено тези на Слънчо, даже ми е чудно с какво АМ са
Пак много пишете, ние сме по разходки че се вдигна мъглата и незнам пак кога ще слезе надолу
Бисквитите по площадките, пада масова черпня с такива и то с най-обикновените за малки и големи, изгрев, златен дар и пр, ама аз, на всички мами отказвам
Ами, ние не ядем, все още такива, ами като се зачетох в етикетите им, те с палмово масло, ааа не, мерси! Бях взела едни на Хайнц от гросърито пак, уж без захар, ама те, толкова сладки, че да се чуди човек, как така са пък, без захар
Михче за зимата съм със зимни чували, а за лятото с едни подложки на Минене и аз, поръчвах ги, вече не помня от амазона ли от ибея ли
И не всяка чанта става и за бебешка количка, нашата чанта я поръчвах от Амазона и малко наизуст предвид дръжката, ама става, но пък се оказа некачествена, та съвета ми е , с количката я пробвай, че не всички дръжки се разтягат дотолкова, че да обхвана дръжката на количката