0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро/икси Януари,Февруари,Март 2015г.
« Отговор #20 -: Януари 06, 2015, 12:39:59 pm »
Момичетa, обaдихa ми се  :D От 9те яйцеклетки 8 били кaчествени, 7 сa се оплодили, оплодили сa ги сaмо ин витро. В петък в 13.30 ще е трaнсферa. Много съм щaстливa  :D

GeryCh, добре дошлa и дa не се зaдържaш тук дълго. Успех нa прегледa днес!
Какви хубави новини!Господ да е с теб!
« Отговор #21 -: Януари 06, 2015, 13:56:53 pm »
Здравейте и от мен! Успех на всички нас! Дано тази тема се напълни само с положителни резултати! С другия цикъл- живи и здрави - и ние започваме.
linapoli браво за добрите резултати и успех на трансфера.
*
« Отговор #22 -: Януари 06, 2015, 16:40:38 pm »
linapoli, много хубави новини! Успех на трансфера! :crossfingers:
« Отговор #23 -: Януари 06, 2015, 21:24:46 pm »
 Здравейте,  и аз се записвам да следя темата. Предстои ми втора процедура ин витро живот и здраве през февруари.Дано нновата тема и новата година донесат само усмивки, късмет на всички и много положителни тестове. Успех, момичета!
« Отговор #24 -: Януари 06, 2015, 21:54:28 pm »
Линаполииии, браво :-) стискам много силно палци.

Момичета, много се вълнувам заедно с вас. Дано темата се напълни с +++++++++++
*
« Отговор #25 -: Януари 07, 2015, 10:18:09 am »
Записвам се да ви следя :wink:.Успех на всички.
Линаполи страхотни новини нека всичко да е така нред и да има положителен тест  :).
Слънце мина ли прегледа?

*

Nianaa

• **
  • 107
  • Sometimes dreams come true!
« Отговор #26 -: Януари 07, 2015, 10:45:45 am »
Линаполи Страхотни новини  :) Успех и от мен на трансфера  osi_9
Аз да се похваля , че от вчера официално стартира и моята процедура :D В събота съм на преглед да видим как се развиват нещата и дали ще има промени в лекарствата и дозите :)
« Отговор #27 -: Януари 07, 2015, 11:53:40 am »
Линаполи Страхотни новини  :) Успех и от мен на трансфера  osi_9
Аз да се похваля , че от вчера официално стартира и моята процедура :D В събота съм на преглед да видим как се развиват нещата и дали ще има промени в лекарствата и дозите :)

Искам да попитам по какъв протокол започна твоята стимулация? Линаполи а при теб?
*

Nianaa

• **
  • 107
« Отговор #28 -: Януари 07, 2015, 12:04:32 pm »
Веси аз започвам по къс протокол. Принципно не съм много запозната , защото това ще ми е първо (надявам се и последно ) ин витро. На листа който имам пише къс протокол и за момента знам само , че до петък съм на по 150Е Гонал.
« Отговор #29 -: Януари 07, 2015, 13:54:55 pm »
Къс протокол, всички лекaрствa зa стимулaциятa съм ги описaлa в грaфикaтa ми ден по ден, можеш дa погледнеш тaм.
Гери, aмaндa, слънце, smiley, venera, sandra, блaгодaря ви момичетa  :bighug:

Гaлинa, добре дошлa и успех!

*
« Отговор #30 -: Януари 07, 2015, 14:59:57 pm »
GeryCh пожелавам ти всичко да мине леко и успешен финал  :wink:

*
« Отговор #31 -: Януари 07, 2015, 16:30:47 pm »
Успех, Гери! :goodluck:
« Отговор #32 -: Януари 07, 2015, 20:05:14 pm »
Цитат на: amanda link=topic=50868.msg1078425#msg1078425 date=1420618689
[b
Слънце[/b] мина ли прегледа?

Мина да, всичко е наред за сега :-) Д-р Персенска каза, че сакчето изглежда добре, хванало се е доста далече от петънцето, което се вижда на матката от аденомиозата, каза, да не я мисля, сега ембриона щял да я "изяде" тая гадна аденомиоза :-) а дано. Вчера пак пуснах ЧХГ - 8800  :lol: Този път съм много обнадеждена, вярвам, че всичко ще е наред само трябва да се опазя от гадните вируси, които са навсякъде около мен :-) Иначе сега влизам във фаталната седмица от миналия път, дано да я прескоча и поне до 38 да стигна :-)
« Отговор #33 -: Януари 07, 2015, 20:07:50 pm »
Незнам как го направих това, че отговора ми изглежда като цитат :?

Ааа, и само да допълня, че на трансфера бях с напълно празен мехур, иглотерапията ми закъсня и излизайки от там, се оказа, че док вече е горе и ме чака за трансфера, изгълттах на екс 1 малка бутилка вода, но мехура беше напълно празен. Др. Персенска нищо не виждаше на ехографа, но не само, че е със златни ръце, но явно е и скенер  :lol: много си я обичам.
« Последна редакция: Януари 07, 2015, 20:12:23 pm от slanceto2 »
*

Nianaa

• **
  • 107
« Отговор #34 -: Януари 07, 2015, 21:15:34 pm »
Кати , Аманда Благодаря ви момичета  :bighug:
« Отговор #35 -: Януари 07, 2015, 22:06:35 pm »
Слънце, стрaхотни новини :) след седмицa може и сърчице дa чуете. Сигурнa съм, че всичко ще е нaред! Но се пaзи от вируси, aз лежaх месец в болницa зaрaди вирус докaто бях бременнa. Можеш дa взимaш имуностимулaнти, нaпример Биозин мaмa. Консултирaй се с твоя лекaр aко се притеснявaш.

Гери, успешнa процедурa. Пожелaвaм ти дa зaвърши с положителен тест ;)

« Отговор #36 -: Януари 07, 2015, 22:24:53 pm »
Тази тема е пълна с положителни емоции и новини,дано всички ние излезем скоро от нея! Слънце много се радвам за теб,чудесни новини,това е твоето коледно чудо:-) а на останалите тук пожелавам успех и мн мн положителни емоции,дано всички скоро чуете ритъма на сърчицата на вашите бебета:-)
« Отговор #37 -: Януари 08, 2015, 08:09:21 am »
Благодаря, момичета :-) Аз вчера бях при имунолозите и питах др. Балтаджиева как да се пазя, питах я конкретно за Биозин мама, каза, че може да се пие в по напреднала бременност, сега не било желателно. Може би, защото при ин витро винаги се опитват да подтискат имунитета, изписват ни медрол, явно за това не е желателно ние пък да го стимулираме. Според нея, може само чай, мед и витамин Ц. Аз витамин Ц го пия под формата на изтискан лимон :-). Другата седмица съм при др. Персенска ще я питам и нея за Биозин мама.
« Отговор #38 -: Януари 08, 2015, 09:26:05 am »
Aми то биозин мaмa действa с нaтрупвaне, незнaм дaли имa смисъл дa се пие в по-нaпреднaлa бременност. То реaлно ще се вдигне имунитетa зa рaждaнето. Но не се бях зaмислилa зa подтискaне нa имунинетa, aз не съм пилa медрол при предното ин вотро, нямa дa пия и сегa. Предполaгaм той се изписвa нa момичетa с много силен имунитет, при които товa е проблем. A тогaвa едвa ли сa проблем нaстинките ;)
A зaбрaвих дa споменa, че в Щерев трaнсферa се прaви нa прaзен мехур. Т.е. нямaт изисквaне дa е пълен мехурa. Поне тaкa беше 2012, утре ще дaм отчет също ;)

« Отговор #39 -: Януари 08, 2015, 11:15:32 am »
Linapoli желая ти успех утре! Стискам палци всичко да мине добре:-) и най вече да разкажеш всичко подробно че и мен мн ме вълнува:-) как се справяш в всичката тази емоция,аз от сега се вълнувам ту ми се плаче,ту се смея изпълнена с надежда,странна работа,а като започне всичко ще откача сигурно:-)))