Момичета и Ра4о, вече сме на 50-та страница
линк към новата тема:
Смях, раздумка и кафенце - 9Включването на това момченце със сигурност е част от сценария
, това е целта на демонстративните мачове - да е атрактивно и забавно за публиката.
Изключително впечатлена съм от представянето на Гришо, и като част от шоуто, определено заслугата беше негова, и като спортист с качества. Имаше превес в оригиналните отигравания и създаване на една много ведрата атмосфера през целия мач. С много хумор и атрактивни удари, както той си може
, не случайно е мистър Hot Shot
.
Разбира се, Федерер е отличен играч, на него просто не му се налага да отиграва невъзможни точки и да прави шпагати и плонжове .... просто, защото е много мощен, с много точен удар, ненадминат в точната мисъл и перфектно пласиране на терена, трудно може да бъде изненадан, че да се наложи да прави невъзможни фикури, за да спасява ....
За резултата в този мач (Григор победи с два на един сета 6-2 1-6 7-5) дори си мисля, че част от сценария беше да си разменят по един сет (първия за Димитров, втория за Федерер), но изненадата дойде след това. Същинският двубой стана в трети сет, когато си пролича, че и двамата се концентрираха за сериозна игра и Гришо просто не даде шанс на съперника си.
От всички досега изиграни мачове между двамата, това е първа победа за Григор, надявам се да му даде повече увереност и в този сезон да успее да покаже качествата си!
Днес страхотни кафенца (за мен №3, с котешката лапичка, моля
) и закуска е супер
Пеше, това забулено яйчице със зеленчуци много ми хареса
Желая хубав ден на всички
,
за мен ще е работен, но пак се надявам да е хубав