Маузи, и за космонавта, и за чувала си е въпрос на лична преценка. Моите имат и гумирани панталони и гумени ботуши, но това е по-скоро за кличат, където много вали. А и за да се предпазят от цапане. В градината им искат и на двамата да има там и понеже не мога непрекъснато да мисля за това, съм им взела и един за там. София има и космонавт, но й го обличам, когато слизаме да играе в двора и е под нулата (тази зима дали е имало и пет пъти, не знам). Иначе й слагам клин (на момче може и чорапогащник) и панталон. С космонавта не е толкова подвижна. Малко е като мечка. А тя обича да търчи и да се премята. Преди малко ходих с нея до библиотеката. Сложих я в количката (не че не може да ходи, но е много бавна) и й закопчах чувала. А и с космонавта е повече обличане и събличане. Най-добре, ако може и двете да си ги има човек и да ги ползва според случая.
Знам, че има момичета, които пазаруват от май тойс. Можете да се комбинирате, ако решите, за да ви излезе доставката по-евтина. Може и от други сайтове, разбира се. Избор има.
Мгстра е права. Подкрепям я. И (почти) ще можете да си живеете по стария начин, когато поотраснат. Синът ми издържа вече цял концерт (два часа). Сега вече нямам проблеми да си го водя навсякъде с мен. Е, трябва само да гледам да е нещо, което го интересува и него, за да не умре от скука.