Интересно как всичко, което държавата и общините правят към днешна дата се приема за даденост. Ако знаете какво беше преди фонда и общинските програми....
Не ме разбирайте погрешно, знам много добре колко е трудно всичко, аз не съм ползвала Фонда нито веднъж, а имам 3 опита ИКСИ. Но, не мога да подмина изказвания от типа "на кого да разчитаме, нямаме помощ" от хора, които вече са ползвали ФАР 3 пъти!!! За Бога, това малко помощ ли е? Защо я приемате за даденост, бе хора! Имате ли идея колко много време и усилия ни отне, за да го има този Фонд? Недейте така. На тази бедна държава, с тази продънена здравна система, все пак се заделят милиони за ФАР.
Знам, че сега ще ми скочите и ще се разсърдите. Не ви упреквам, но мисля, че е добре все пак да си даваме сметка за реалността и да не забравяме къде се намираме и каква помощ ВЕЧЕ е възможна за двойките нуждаещи се от АРТ.
Ако някой тук трябва да се възмущава, то това са двойките с ИЯР, те наистина не получават НИКАКВА помощ от държавата, НИКАКВА!!! Да не говорим за десетките хиляди двойки, които не са за АРТ, а не могат да си позволят елементарни базови изследвания, защото касата почти нищо не покрива от тях. На тези хора им отнема години да стигнат само до диагноза, да не говорим за лечение.
Линчувайте ме на воля, няма да се сърдя.