Привет на всички, смогнах да се включа
Тези дни много работа, много ангажименти... Малкия спи все по-малко и на мен не ми остава време за нищо. Днес пък въобще не спа цял ден
направо не знам какво му стана и накрая вечерта го изведохме малко в МОЛ-а да го повозим в количката да се унесе и той дремеше с притворени очи. Сега уж спи оттатък, ама дано е за по-дълго... Иначе през нощта си спи много добре - заспива към 21ч и до 7
и от около седмица се успокои и си заспива както е писала и
mgstra - слагам го, давам му играчката за гушкане, галвам го по челцето той ме поглежда с едни очички сладки и ухилени, пускам музикалната въртележка и излизам и след малко той спи
Ох, обожавам го това дете
47 Smiles, атипас ги гледам само онлайн ама някак не ми изглеждат естествени за крачето - наистина ли са както ги описват? Това отпред не спъва ли детето
Не че сме тръгнали на някъде де, ама да се информирам
Иначе сме си още тук, но много ангажименти (в другата тема се обсъждаше темата с 31ви март и края на света, та и аз така
). А снимките от Калина днес ги получих и дори се изненадах защото по условия е до 1 месец да ги изпрати
Ще кача и ще покажа
И да ви се оплача... преди време ви бях разпитвала за подложки за количка. Тъй като навсякъде ми се видяха еднакви си спестих меренето и реших, че щом са универсални и с много дупки ще станат. Купих на Минене една и ама
изобщо не стана
. След като проврях долния колан (между крачетата), горните колани са много много по-ниско от най-долните дупки за тях и успях да ги прекарам през тези за страничните колани и стана, но отиде много нагоре и абе не става
А уж като гледам седалката на количката ми изглежда огромна