Mousyt, вероятно малкия през деня спи според това колко е спал през нощта. Ако е заспал към 23, то на следващия ден ще наваксва с повече и по-дълги дрямки. В нета има доста инфо колко приблизително трябва да спят бебетата. Всяко дете е различно, това е само ориентир. Моята спеше доста 3, понякога и 4 пъти за около час през деня, макар, че нощем още от края на втория месец й е спокоен съня. Може би след 8мия месец станаха 2 малко по дълги, а вече към 12тия се ориентира постепенно към двучасов следобеден сън . Сега спи 11 часа без будене нощем и от 1 до 3 след обед, ако спим двете на спалнята и повече.
Хоуп, не че се притеснявам толкова, до сега не е имало проблеми, просто сякаш прегорях с тези ваксини и понеже ги броя, айде тази, после онази и понеже им се вижда края. и все в очакване на реакция - знаете .... власите накрая на Дунава ... Днес мина без да разбере даже, че я боцнаха. В ръката беше. Предния път ми казаха и аз да държа, че вече по-голяма и силна, та малко повечко и мен ме заболя като писна. Преди отивах в съседната стая за секунди да не гледам писъка с боцкането и си запушвах ушите. Отделно, че имах неблагоразумието снощи да чета за ваксините, хем се ядосах много на простотии, хем мо претрепера - и така.
Няма теглене на тази консултация, но я посъблякох и си я изтеглих - към 200 гр отгоре. Педи пак "попарка, супа с хляб....", пак клатя главата. Няма да бързам, да си пее.
Рачо не бързай да се притесняваш, особено ако няма търкалящи се "неща", един път на ден не е проблем. Пък и расте детето, вече е нормално да не е на всяко ядене. Искам да попитам дали бих могла да разчитам само АКО се наложи на вашия педиатър или препоръка за друг - идните дни ще съм в Бургас, име само, тел. ще изровя от нета. Обичам да се застраховам.
От 4те горни зъба само един се е показал, на моменти не се трае с това "ъъъъъ".