Христос Воскресе!
Бъдете здрави, вие и семействата Ви.
Ние също не се спираме. Детето обожава да пътува, но то може ли друго. Мария от как се е родила е в колата. Мама има да пазари, да ходи до къщата, с майстори се занимаваше и така нямаше 2 месеца като взе да обикаля с мен. Като татко й за нищо не помага. На Велика Събота бях решила да засеем живата елха, която купих за Коледа. Естесвено мъжът ми каза, че бил на работа. Приятели и с един съсед изнесох елхата. После с брат ми и майка я засяхме. То не е трудно една дупка да изкопаеш. Но бая си тежеше. Съответно точно след час мъжът ми се оказа, че не е работа. За сведение работи почти срещу нашата къща. Просто го мързи и това си е. Но реших да не си развалям празника. Обикаляхме после с детето и майка по приятели. Чакам и далечни гости днес и утре. Е навсякъде сме без баща й, но вече свикнах.
Сега чакам и столчето и баба да я освободим, че пътуване с кошницата, а тя е малко къса за Мария и ме е страх да я возя сама отзад.
Чакам да се събуди и отиваме на пазар за гостите и после малко на плажа. В тая връзка с какъв крем мажете бузките на децата.
Приятни разходки, само положителни мисли и светли празници момичета и Рачо.