Аз пък знаете ли какво си мисля за самия формат на предаването - някак си задачите не дават възможност за развитие на участниците .
Те отидоха там с някакви умения и във всяка следваща задача някак си сами трябва да показват какво си знаят , без да има елемента на обучение , запознаване с нови храни , техники на готвене и т.н.
Да -майсторския клас дава възможност за обучение , но само в него .
В останалите случаи участниците трябва да разчитат само на своята фантазия и знания . Например обикновено момиче като Диляна , която каза -Аз не съм ходила по екзотични места и яла в скъпи ресторанти и различна храна , няма как да се сравнява с Мариела, която е обиколила света и опитвала разнородна кухня.
За това мисля , че ще е интересно да сготвят нещо, което им е показвано преди и сега да им го поставят пак като задача . Както и да имаше някакво обучение , за да могат да се развиват в хода на играта .
Ще ми се да има ново кулинарно шоу за такива като нас , които обичат да готвят , но съвсем не са запознати с техники и по-екзотични продукти , или пък за пълни лаици , които да бъдат обучавани .Например с въпросния "рибай стек "- не всеки ще да го знае , нали.
Диляна снощи имаше много оригинална идея и красива визия, радвам се ,че и вкуса й се получи. Както и на спортсменския дух , че не си отнеха един на друг от основния и най-важен продукт на съперника , а нещо по-маловажно . Беше хубав жест .