0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инвитро/ИКСИ-април,май и юни
« Отговор #140 -: Май 01, 2015, 10:17:05 am »
Здравейте, момичета! На мен пункцията ми беше преди два дни- от 13 извадени яйцеклетки вчера се бяха оплодили нормално 6 броя. Днес ще чакам резултат дали се развиват добре. Късмет на всички които са в очакване.
*
« Отговор #141 -: Май 01, 2015, 12:45:26 pm »
Mega77, danivan, galina_89m, стискам палци от извадените яйцеклетки да станат хубави ембриони и прекрасни бебоци!
Higiasql, и аз бях забравила колко нотоварващ е процеса -и физечески и психически, но си припомних бързо. :)
На мен вчера мибеше трансфера - върнахме едно ембрионче (по наше желание). Казаха ми, че ембриолозите ще звъннат да се разберем за замразяване, но никой не е звъннал досега. Позрави и успех на всички!
« Отговор #142 -: Май 01, 2015, 16:30:12 pm »
Здравейте обадиха ни се че имаме само 1 оплодена яйцеклетка и на 3 ден ще бъде трансфера, при предишните ни опити винаги на 5 ден са ги връщали. Дано да имаме късмет.

« Отговор #143 -: Май 02, 2015, 14:27:54 pm »
Момичета, при нас новините са следните- от 11 оплодени 7. Стискам палци поне 2 да избутат до 5 ден, когато ще е трансфера.

Дайте съвет- 2 дни след пункцията коремът ми продължава да е подут доста, все едно съм преяла, имам и леки болки.Това нормално ли е?  Пия Протеини, млечна диета и антибиотик.
« Отговор #144 -: Май 02, 2015, 17:19:22 pm »
При предишният ми опит моят корем така и не спадна остана си подут и ми тежеше все едно имам много газове, но все пак се консултирай и с лекаря си.
*
« Отговор #145 -: Май 02, 2015, 19:39:46 pm »
Браво mega771 Стискам палци да се развиват добре ембриончетата!  На мен все още ми е подут - пункцията ми беше на 25.04, но все пак наистина е най-добре да се консултираш с доктора си. Успех!
*

Danivan

• *
  • 28
  • Тези, които носят светлина на другите, никога не о
« Отговор #146 -: Май 02, 2015, 21:44:55 pm »
Моята докторка ме посъветва никакви газирани напитки и газообразни храни. Незнап дали това има значение , но при мен е ок. Пункцията беше на 29.04.
« Отговор #147 -: Май 03, 2015, 22:00:30 pm »
Момичета, благодаря на всички, а за вас  :babyflips:  по 2.
На мен ми е за пръв път изминаването на тази процедура, доста стрес насъбрах. Дори не смея да попитам в болницата дали има развитие ( днес е 3 ден от оплождането). Ще чакам деня на трансфера. Уж търся материали, но никой не пише дали звънят, ако няма развитие.

Коремът ми днес  не е толкова подут. Ако не ям- няма проблем :) Просто решение. Иначе съм като балон, дори след пункцията се издух повече. Явно трябва време и търпение.
*

sev0402

• **
  • 102
  • Вярата в сбъдването на мечтите ни прави по силни!
« Отговор #148 -: Май 04, 2015, 12:44:50 pm »
Вчера мина и моята пункция,извадихме 8 яйцеклетки,а сега чакам да звъннат да кажат има ли оплождане.Момичета с вас съм за всички прегръдки.
Не се отказвайте от мечтите си!
« Отговор #149 -: Май 04, 2015, 14:32:15 pm »
sev0402 ,успех! чакаме да кажеш как се развиват нещата. Момичета, от клиниката звънят ли ако нещо се обърка с ембрионите? Вече започнах да си втълпявам какви ли не глупости...
« Отговор #150 -: Май 04, 2015, 14:50:55 pm »
Аз предполагам че Званят, било за хубаво или лошо би трябвало да званнат все пак знаят че хората са в очакване!!! Защо не по званиш ти и не пожелаеш да говориш с ембриолог който да ти обясни какво се случва с ембрионите? Защото когато аз бях в очакване от самата болница ми бяха казали че ще Званят към обяд и наистина няколко дена дена званяха почти по едно и също време,но за да не мислиш глупости позвани ти,така или иначе нищо не губиш:-) успех дано всичко е наред
*

sev0402

• **
  • 102
« Отговор #151 -: Май 04, 2015, 15:49:02 pm »
Момичета имаме 3 оплодени,което за нашата глобозооспермия е повече от идеално.Яйцеклетките са били 7 качествени.Продължавам да се моля да се развиват добре и в сряда да си ги прибера на топло.Молете се момичета,Господ много помага.
« Отговор #152 -: Май 04, 2015, 16:12:16 pm »
sev, стискаме всички видове палци  osi_9

Веситаа, никой не е звънял от деня след пункцията, когато казаха, че трансферът ще е на 5 ден, в еди колко си часа. Днес вече няма на кого да звънна, а и си признавам- достраша ме да ги търся аз...  Реших, че ако има нещо ще ми звъннат или извикат на ранен трансфер.

Утре е денят Х , явно ще си живуркам до тогава в неведение.
« Отговор #153 -: Май 04, 2015, 16:16:07 pm »
Мн странно? Ти в коя клиника си? Аз бях в щерев,там след пункцията ми званяха 2 дена подред на обяд да ме информират какво се случва,колко се оплождат колко се развиват,и тогава по телефона ми казаха че трансфера ще е на 3-ти ден,мн странно при теб как са решили предварително да е на 5- ти ден, без да знаят как ще се развият нещата?
« Отговор #154 -: Май 04, 2015, 16:30:41 pm »
mega77, и мен никой не ме потърси два дни, аз също не се обадих. Трансфера ми беше насрочен за днес, но когато отидох в клиниката ме отложиха за утре, което е 6ти ден, искали да отсеят най-доброто и да ми върнат 2. Успех и на теб.
*

Danivan

• *
  • 28
  • Тези, които носят светлина на другите, никога не о
« Отговор #155 -: Май 04, 2015, 18:53:33 pm »
Здравейте момичета. Днес беше трансфера на 2 петдневни ембриона. Успех на всички .
« Отговор #156 -: Май 04, 2015, 22:05:12 pm »
Успех момичета"вълнувам се с вас!
« Отговор #157 -: Май 04, 2015, 22:11:16 pm »
Сандра как си? Къде се изгуби ?:-) какво се случва с теб?
*

sev0402

• **
  • 102
« Отговор #158 -: Май 06, 2015, 20:58:07 pm »
Днес мина мечтания ми трансфер.Върнаха ми две красиви ембриончета.Свети Георги сили да им даде да се запазят и скоро да ги държа в ръце.
« Отговор #159 -: Май 06, 2015, 21:40:05 pm »
sev0402, желая ти късмет. Моя трансфер беше вчера също на двечки мъничета.Сега ще чакаме с нетърпение 14 дни за тестовете.