Как сте момичета, малко отсъствах и не мога да наваксам с четенето на темите. Стискам палци на всички в процедура, на останалите - кураж и късмет! Аз този месец го отписах - имам добра и лоша новина. Лошата е, че имам задържан фоликул от предния месец, надявам се да се изчисти. Хубавата е, че десния ми Я е направил едно фоликулче, което значи, че бавно се възстановява. Надявам се да се стегне и да мога да разчитам на него в бъдеще да вади по някоя яйцеклетка. Иначе днес от нямане какво да правя си купих един ваучер за пакет хормони в цибалаб, валиден е до средата на юли и спестява някой лев. Надявам се дотогава да имам повод да го използвам. В тази връзка някой може ли да ми каже какви хормони се изследват на 3ти ден от МЦ? В този пакет има ТСХ, пролактин, ЛХ, ФСХ, естрадиол и тестостерон. Достатъчни ли са или ще ми се наложи да доплащам за нещо? Също една полезна информация - събота и неделя през паметника на съветската армия в София ще има някакво изложение, на което ще раздават и ваучери с намаления за различни изследвания. Аз го споменавам във връзка с безплатни изследвания за хепатит В, С и спин - при инвитро ги искат и имат валидност няколко месеца. Който планира някаква процедура следващите месеци може да се възползва, аз лично мисля да го направя - да ги имам за всеки случай