0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: МОЛЯ ДАЙТЕ СЪВЕТ СПЕШНО
« Отговор #20 -: Юли 06, 2006, 11:06:07 am »
Боже добре че сте вие да ми оправите настроението много сте ми МИЛИ. Инвитрото го правих при Стаменов и най готиния екип-да ви кажа честно макар че съм почти на 24 от 1,7м. се борим аз съм с ендометриоза едтна лапароскопия и т.н. обиколих уж много специалисти  но такъв ДОКТОР и такъв СУПЕР ЕКИП никъде не бях срещнала-за мен те са спасители независимо дали ще стане от първия или последния опит. И също в деня преди пункцията ходих на църква и си пожелах всичко да е наред и освен на мен и на всички такива двойки да им се сбъдне щастието от веднъж- и ще стане мили момичета. :P :wave:
*
« Отговор #21 -: Юли 06, 2006, 11:12:08 am »
успех дано да се похвалиш с :bfp1:
*
« Отговор #22 -: Юли 06, 2006, 11:24:15 am »
Успех, мила TUSHI! Дано днес да се види плодното сакче, колкото и да се крие ще го намерят  :D
Много късмет на прегледа  :goodluck:
*
« Отговор #23 -: Юли 06, 2006, 12:49:04 pm »
Туши, готви се за близнаци :D. Всички момичета от лятната серия при Стаменов са с по две човечета.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
« Отговор #24 -: Юли 06, 2006, 16:09:06 pm »
Късмет Туши и стискам палци да видите малката точица днес. Чакаме новинки!

*

Любс

• 418
  • Имам си една мечта....
« Отговор #25 -: Юли 07, 2006, 11:38:55 am »
TUSHI , надявам се да е бил положителен резултатът вчера?! успех!! пиши какво стана на прегледа.
No body is perfect, i`m NOBODY!!

*

Аni4ka78

« Отговор #26 -: Юли 07, 2006, 15:36:15 pm »
Туши моят случай е почти същия като твоя . Ендометриоза, лапаро и накрая инвитро. Вчера ми беше трансфера. Също при най-страхотния лекар д-р Стаменов. Стискам палци теста да е положителен и моля те пиши за да знам. Многи искам да си поговорим. номера на кю-то ми е 95017197. Ако имаш възможност пиши ми. Успех мила !!!
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
« Отговор #27 -: Юли 07, 2006, 16:32:46 pm »
Туши моят случай е почти същия като твоя . Ендометриоза, лапаро и накрая инвитро. Вчера ми беше трансфера. Също при най-страхотния лекар д-р Стаменов. Стискам палци теста да е положителен и моля те пиши за да знам. Многи искам да си поговорим. номера на кю-то ми е 95017197. Ако имаш възможност пиши ми. Успех мила !!!
Късмет Аничка :goodluck:
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
« Отговор #28 -: Юли 07, 2006, 17:36:31 pm »
Много късмет, Туши и силно стиснати палци от мен!!! :P :P :P

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #29 -: Юли 07, 2006, 22:08:51 pm »
Боже добре че сте вие да ми оправите настроението много сте ми МИЛИ. Инвитрото го правих при Стаменов и най готиния екип-да ви кажа честно макар че съм почти на 24 от 1,7м. се борим аз съм с ендометриоза едтна лапароскопия и т.н. обиколих уж много специалисти  но такъв ДОКТОР и такъв СУПЕР ЕКИП никъде не бях срещнала-за мен те са спасители независимо дали ще стане от първия или последния опит. И също в деня преди пункцията ходих на църква и си пожелах всичко да е наред и освен на мен и на всички такива двойки да им се сбъдне щастието от веднъж- и ще стане мили момичета. :P :wave:

=TUSHI  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 :crossfingers: :crossfingers: :balk_21: