Привет, привет!
Тези дни на мен ми е много топло, а малкия сутрин не знае събудил ли се е, наспал ли се е и какво точно и затова като стане още в 8:00ч се изстрелваме навън. За сметка на това разходка в парка по това време е един път - свежо, спокойно, прохладно, с аромат на борчета
Прибираме се малко преди 12ч, той си играе а аз му правя обяда, после докато заспи и аз разтребя и той пак става и айде пак, та едвам ви прочитам
Мерси на всички с мнението за млякото. Аз го мислех единствено от гледна точка да стане млякото, иначе младежът от твърде невръстна възраст пие млякото или топло или ледено, с храната днес е същото - ту полужелирана от някой буркан ту топла топла едвам изстинала току що сготвена, та е свикнал
Водата отдавна не му я преварявам, та и това отпада
Иначе аз се стресирах като видях колко е голяма кутията, ама те вътре били два пакета, така че съм по-спокойна - единя докато изяде, другия ще си седи цял
Ariadna, четох го това някъде по-напред в темата с рефлукса и пробиотика, но т.к. тези неща обикновено не на всеки реагират реших да пробвам. Също както на него Фризовом изобщо не му понесе добре, а уж е топ млякото за рефлукс...ако не стане ще го подаря на някого
А и той си пие още размразена кърма, но сега е много топло и си позволявам да му я давам само когато сме вкъщи и я извадя непосредствено от хладилника, защото веднъж вече се пресече за половин час няма и се прибирахме по спешност
Та затова искам да имам и АМ под ръка за такива случаи
Снощи пи АМ, не забелязвам да е повръщал след това, а и не реагира никак че му давам нещо друго да пие
- около мен все се оплакват, че бебето не щяло АМ, не щяло от шише - нашият явно е добро прасенце - стига да се яде не отказва
hope-love, а ти една раничка за единия ли искаш или две да носиш двамата
Жалко, че са я свалили - може да са били заредили една бройка само и засега да нямат... Аз вчера открих още една полза от промазания плат - при повръщане се почиства по-лесно
Сега да питам за слънцето и комарите
Единият въпрос ми е с какво се пазите от комари у дома. Мен един комар в радиус от 100км ме намира и ме прави на решето
Надявам се малкия да се е метнал на баща си (на него каца комара, души, души и отлита и припада наблизо
), защото иначе не знам... Като сме в гората да го напръскам с шпрей, да му сложа гривничка, лепенка, ама вкъщи някак не може да го държа през цялото време така. Уж имаме комарници на спалните, ама все отнякъде се промъква някой
Аз допреди си слагах електрически изпарител в контакта, ама някак не съм сигурна колко е удачно за бебето
Другият въпрос е когато сме навън и трябва да го намажа със слънцезащитен крем и да го напръскам против комари двата препарата дали няма нещо да си пречат или да влязат в реакция?