magi_st, благодаря за отговора. И ние сме с неизяснен стерилитет. Имах две биохимични бременности, заради които потърсих помощ. Уж бях направила всички възможни изследвания, но след 2 инсеминации (на фемара), 1 пункция (с фемара), на която двата налични фолукула бяха празни, и 1 трансфер на 1 ембрион (след клостилбегит), се реших да направя лапаро- и хистероскопия. Оказа се, че съм имала хидросалпингс на едната тръба - отстраниха я, но за жалост тя водеше към по-водещия яйчник. АМХ миналото лято беше 1,67 и док каза, че е о.к. Скоро навършвам 35 години. По принцип, нямах никакви проблеми, освен имунологичната биопсия, но след терапия и явно отсранената тръба, последните две биопсии бяха добре. Пия еутирокс, за да държа ТСХ в норма. Само ФСХ-то върви нагоре и съотношението с ЛХ не е съвсем 1:1. Хидросалпингсът донякъде обяснява нещата. Док искаше да направим 2 ембриончета, защото явно като са 2 се повличат да успеят в имплантацията. Затова ме стимулира. За жалост с клостилбегита правя само по 1 яйцеклетка. Ще се върна пак към ЕЦ в такъв случай, макар че ужасно ме е страх пак от случката "празен фолукул".