М-и, мен ми беше препоръчал докторът една чаша студена бира - ама само чаша
Срещу гадене, ниско кръвно и има разни там минерали под доста вкусна форма. Мен не ми помагаше особено, но щом го препоръчва, значи на други действа. Ще си отмине гаденето като изкараш третия месец. На мен, колкото и да ми беше гадно, все се успокоявах, че това е по-добре от други проблеми, дето съм имала. Карах много на препечени филийки, масло, сирене, домат. И гледай по-често да гризваш по нещичко - да не ти прегладнява.
Яничка, важен е крайният резултат - права си. А плановете за раждането - то тука май дето сме не успяваме да планираме особено нито забременяването, нито раждането. Само, дай Боже, всички да излизаме живи и здрави с бебетата си от АГ-то.
Весита, честити ти госпожици. Таткото да изкарва разрешително за пушка
Синеочка, кърменето хич не е наука, а природа. Не четох нищо - от суеверие, че няма да стигнем до там. В родилно ми го донесоха и казаха - "слагай на гърда". И това ми беше помощта там. Просто се получи, може и късмет да е и беше удоволствие и за двамата. Толкова ми беше хубаво, че мога да направя това за него, просто неописуемо. Ама аз така го чувствах - в никакъв случай не съдя и не казвам, че майките, които дават АМ са по-лоши от мен. Всяка майка прави най-доброто, което мисли за бебчето си. Мен достатъчно ме съдят, че лежа по цял ден у дома, а съм си дала детето на градина. Толкова ми става мъчно от такива коментари, че днес цял ден ми е свито сърцето.