Дес, ама вЕрно си майка-психарка
Моето не Иде сладолед в кутия, искал "на фунийка" и купувам някакви на фунийки каквито видя в магазина - ни им разбирам, ни съм им чела някога състава, лапето казва, че са вкусни и яде. През ум не ми е минавало, че в сладоледа може да има нещо кой знае колко кофти освен захар естествено, ама аз и на тема захар не се впечатлявам особено... Баси "невпечатлителната" съм явно
Тук има едни витрини по улиците с едни шукар на вид сладоледи, може би те са по-читави - разни видове, с плодчета, с това-онова, ама мога да му купя само в движение такъв. Все пак са в насипен вид. А на него му щуква по всяко време, че искал сладолед и очаква да извира от фризера явно. И аз с тази цел купувам 20-ина "прости" от магазина, пълня едно чекмедже и като иска - ходи и си вади. Предвид, че генерално яде читава храна - моЕ да хапва и боклук чат-пат, да свиква дето се вика
Ще проуча все пак от опакованите сладоледи кои са най-малко зле де. А можеше да е толкова по-лесно, ако просто беше наследил правилния ген от мен и да не яде сладко... Ама на - то всичко лошо от баща му идва, нормално е да е така
Да видим след време цигари ли ще пропуши, или пури и на двете съм ОК, нещо трето да не е пу пу. Спирам с лиготиите, извинете.
shinzou, споменатия пръст съм го виждала, неведнъж, момчето си е е съвсем ОК с всичко, другият палец е нормален, но този смукания е...направо уродлив на вид, сори за грубия израз, ама е така. Едва ли масово децата смучещи палец като бебета го смучат чак до 7-и клас, това е по-скоро към прецедентите. Но подробно са ми разказвали родителите що мъка и усилия са били това да спре (той е професор по анатомия, тя е директор на Ветеринарния техникум тук понастоящем) т.е. хората са достатъчно грамотни, опитвали са всичко по силите и знанията си, обаче - не са могли да предотвратят проблема, или да го спрат овреме. Аз преди техния случай - честно казано не мислех, че смукането на пръст е особена драма, че може да продължи толкова време и да причини деформация чак... Бях много доволна обаче, че синът ми налетя на залъгалката още в болницата, да ми е мирна главата по темата дето се вика. Лошо, лошо...има и по-лошо май
Рафаила, не е задължително с всички зъби да е така. Първите 4, при които Дани ми мрънка и точи лиги и се намесвах изобщо - се водят най-лесните за вадене, най-безпроблемно, бързо и пр. ОК, ама само с тях имаше у нас лек панаир. После - то кучешки, кътници, все ужасни зъби за поникване, ама съвсем буквално не разбирах кога излизат, а явно и той. Загледам го някой ден по-внимателно и...а! Още зъби.
Пожелавам ти и при вас да е така със зъбите и да са бели и здравички разбира се .