Мира, гостуващия лекар от Токуда беше Лъчезар Лозанов. Ходих при него, след като си направих изследвания на своя глава, за да видя какво не ми е наред, че не става бебето. Тсх 2,54; ЛХ:фсх= 6.41:9.42; пролактина над горна граница. За пролактина му обясних, че късно съм разбрала за изискванията за изследването и те не са спазени и затова е такъв резултата. Изпрати ме да го изследвам на следващия ден и да го занеса да го види (на следващия ден си тръгваше от Бургас). Точно тогава бях в овулация и му казах, че ще трябва да пропуснем месеца заради изследването, а той отговори, че толкова сме чакали, че още един месец.... Реших, че щом не ми коментира другите хормони, значи не си заслужава да си жертвам О
и не отидах на следващия ден. Останах разочарована, Но, в интерес на истината, вече в Щерев, док не е коментирал тсх, лх:фсх и направих двойно изследване на пролактина, който се оказа в идеална форма
. Е, може ендокринолога да си е ОК. В крайна сметка с това тсх, с това съотношение лх:фсх, в момента съм бременна
Моят док не се слави с много обяснения, но ако попитам ще ми обясни подробно, дори един път започна да ми рисува как изглеждат нещата
Само, че на мен все ми се връзва езика и не питам за всичко...затова не знам какво е обяснението за тези ми хормони.
Не знам дали успя да добиеш представа за ситуацията, в която съм била и съответно дали ендокринолога е реагирал адекватно... Аз нямам база за сравнение. Никога не бях ходила при такъв специалист. Просто спомена не ми е добър.
Иначе, моето БХС мина и утре ще чакам резултатите.